anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Weryfikacja konta REVOLUT

MANNX
#7 Wielbiciel#

Witam, jak już zdążyłem się zorientować nie jestem pierwszą osobą z tym problemem. Zmieniłem sposób wypłaty za konto Revolut ( od razu zaznaczam konto zagraniczne ) i od 30 października czekam na aktywację wypłat. 

2 listopada otrzymałem zwrot wpłaty rejestracyjne z systemu PayU a na koncie Allegro nadal wypłaty widnieją jako NIEAKTYWNE. Moje pytanie jest następujące Kto i na co czeka ?

Skoro wpłata rejestracyjna wróciła to czy weryfikacja jest zaakceptowana czy odrzucona, bo brak jest jakiejkolwiek informacji ze strony PayU jak i Allegro 

oznacz moderatorów
45 ODPOWIEDZI 45

Cosmetiklove
#7 Wielbiciel#

IMG_5002.png

 weźcie uzgodnijcie chociaż jedną wersję bo ja już się gubię w Waszych informacjach sprzecznych 

oznacz moderatorów

Cosmetiklove
#7 Wielbiciel#

Tu nie chodzi o 100 czy 500 zł jakie mi przetrzymujecie a o kilkanaście tysięcy złotych. To jest już po prostu śmieszne co wyprawiacie. Dziś mają być aktywowane te przelewy. Nie wiem jak to zrobicie. Ja ze swojej strony zrobiłam wszystko co mogłam. 

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Cosmetiklove, czas weryfikacji to średnio 3 dni robocze, więc do jutra powinna ona zostać zakończona - tak, jak zostałaś powiadomiona mailowo. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Cosmetiklove
#7 Wielbiciel#

IMG_5003.png

nie 3, a 2 dni jak mnie poinformowano w następnym mailu.

informuję że sprawę zgłaszam do UOKiK jako działanie na szkodę i bezpodstawne przewlekanie w czasie. Jest to nie do pomyślenia. Sprawą zajmuje się kilka osób a żadna nie potrafi udzielić jednoznacznych informacji, a jak udziela to są one w ogóle sprzeczne i totalnie nieprzemyślane. 

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Cosmetiklove, zaksięgowanie przelewu może trwać do 2 dni roboczych, natomiast 3 dni zajmuje średnio weryfikacja, więc nie są to sprzeczne informacje. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Cosmetiklove
#7 Wielbiciel#

Na pewno sprzecznym jest to że karzecie zrobić dodatkowy przelew który w ogóle nie jest wymagany jak się okazuje.

oznacz moderatorów