Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Sprzedałam przedmiot za sporą kwotę.
Wcześniej miałam potwierdzone PayU i zarówno kupując i sprzedając nie było problemu. Teraz kazało mi zweryfikować przelewy 24 mimo że wcześniej nie było problemu i zakup również jest opłacony PayU.
Mam wysłać przesyłkę nie mogąc wypłacić przedtem środków ? Nie. Dlaczego allegro przetrzymuje moje pieniądze?
Ponadto allegro zablokowało mi konto pomimo że saldo mam na 0, wszystko popłacone. O co w tym chodzi?
Ubiegam się o zwrot prowizji 72 zł za anulowany zakup gdzie kupujący pomylił się i płatność nie doszła do skutku. Ile będę czekała na rozpatrzenie wniosku ?
@Client:92904164 W tej chwili możliwość wypłaty środków z Twojego konta jest zablokowana ze względów bezpieczeństwa. Przed chwilą otrzymałaś od nas wiadomość mailową w tej sprawie, więc sprawdź proszę swoją skrzynkę.
Proszę jeszcze o informację, którego/ których przedmiotów dotyczy alert bezpieczeństwa z mojej strony bo jeśli chodzi o ostatni sprzedany produkt za ktory nie moge wyplacic srodkow to został on spakowany i nadany wiec nie rozumiem zarzutu oszustwa z mojej strony i nieposiadania sprzedanego przedmiotu skoro jest już drodze do kupującego. Jak mam w takim przypadku zrobić zdjęcie tego produktu z dowodem osobistym ?