Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam;
Przez pomylke (nie wiedzialem ze paczka bedzie taka duza).
Wybralem gabaryt b przez co po otworzeniu drzwi w paczkomacie nie udalo mi sie zmiescic. Teraz paczka ma status nadane a w środku jest pusta. Czy teraz allegro może anulowac/zmienic mi gabaryt na c czy od razu prywatne zamawiać inną etykiete?
@Radow_Babiak poprosimy @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ anulują etykietę i wygenerujesz ponownie a na przyszłosć miarka i mierzymy
Gabaryt A – maksymalne wymiary 8 × 38 × 64 cm, maksymalna waga: 25 kg.
Gabaryt B – maksymalne wymiary 19 × 38 × 64 cm, maksymalna waga: 25 kg.
Gabaryt C – maksymalne wymiary 41 × 38 × 64 cm, maksymalna waga: 25 kg.
@Radow_Babiak Etykieta została usunięta, wygeneruj przesyłkę ponownie 🙂
Przesylka z końcówką nuneru
20508928
Opowiem szczerze że zawsze pamietałem że da sie wybrac rozmiar jeszcze na wyswietlaczu (pewnie dotyczyło to zwrotow) i tym sie zasugerowalem ze będzie mozliwosc wyboru w ostanim kroku.
Dzięki. Czekam aż system odświeży bo na razie nadal widzę że wysłana
@Radow_Babiak W takim razie anulowałam dla Ciebie inną etykietę, tę do dzisiejszego zamówienia.
Jeśli paczka ma status "nadana", to należało od razu pod automatem skontaktować się z InPost. Nadanej etykiety nie jestem w stanie dla Ciebie anulować, dlatego kontaktuj się już bezpośrednio z InPost: https://inpost.pl/kontakt
Kontaktowalem sie telefonicznie i odesłali mnie do was ;).
I tak stalem przy tym paczkomacie z otwartymi drzwiami.
No nic; mój błąd nadam prywatną etykietą.
Teoretycznie "niby" anulowali ale chyba tylko w zakresie "ponownej wysylki" czyli mozliwosci otwarcia paczkomatu (przepakowania) a nie zmiany gabarytu.
Ciężko stwierdzić bo status na stronie się nie zmienił.
@Radow_Babiak Skonsultowałam tę sprawę z InPost i etykieta do paczki 660166047380749120508928 została odświeżona, co oznacza, że możesz spróbować przepakować paczkę do mniejszego kartonu i nadać ją ponownie.
Jeśli się nie uda, to niestety będziesz musiał nadać paczkę we własnym zakresie 😞