anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wygrałem licytacje,sprzedajacy napisal brak towaru

czesciop
#1 Nowicjusz#

Wygrałem licytacje,zaplacilem,a sprzedajacy napisal brak towaru,gdzie to zglosic,i czy ma takie prawo,skoro to licytacja?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Dużo już tu było takich przypadków, jeżeli cena nie pasuje to nie chcą wysłać, możesz żądać wysyłki otwierając dyskusję: https://allegro.pl/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE ale znając życie jak sprzedający zwróci środki to allegro nic z tym nie zrobi, możesz iść do sądu, warto???🤔

oznacz moderatorów

Wioletta2701
#14 Krzewiciel#

@czesciop Jak @LEW433 słusznie zauważył możesz otworzyć dyskusję i poprosić o udział pracownika, który się w niej udzieli. Miałam tak na Allegro Lokalnie - złożyłam ofertę, a potem sprzedająca zamknęła aukcję bez anulowania mojej oferty, przez co aukcję wygrałam. Towaru nie wysłała, a zwróciła pieniądze. Jeszcze mnie poczęstowała niewybrednymi epitetami. Poproś o zwrot pieniędzy za towar plus koszt wysyłki i znajdź ten sam towar u innego sprzedawcy. Szkoda nerwów z takimi ludźmi.

Wiola
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Sorym ale na AL nie ma komentarzy.😐

oznacz moderatorów

Wioletta2701
#14 Krzewiciel#

@LEW433 A to szlag -  na śmierć zapomniałam - szkoda, że ich nie ma choć by się przydały. Pisałam post i pominęłam tę kwestię, ale dyskusja jeszcze nie zakończona 🙂

Wiola
oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

maxr01
#17 Koryfeusz#

Zgłaszaj do sprzedającego. Moim zdaniem - nic nie zyskasz. Gość mógł sprzedać przedmiot np. sąsiadowi. Nie ma go i Ci go nie wyśle. Bo niby jak, skoro go już nie ma? Jak wpłaciłeś kasę  - to domagaj się jej zwrotu i szukaj innych aukcji.

--------------------------------------------------------------------------------
Rozumiem, że są ludzie, którzy za 20 gr. będą gnać pchłę przez 20km, lecz nie potrafię ich zrozumieć.
oznacz moderatorów