Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Takie zasady tu panują ,klient ma być zadowolony a sprzedawca musi to wszystko znosić lub się z tego portalu wynosić . Najgorsze i najbardziej nieuczciwe jest jak dla mnie to że opłaty za wyróżnienia ,promowania oraz prowizje od tego nie są zwracane gdy klient po zakupie się rozmyśla bo licytował tylko po to żeby zobaczyć jaką cenę dany produkt może osiągnąć . Sprzedawca ma po d...ie a portal się cieszy bo i tak na tym zarobił.
To tak jakby klient wszedł do sklepu i schował do kieszeni przedmiot i nie ma zamiaru zapłacić to nie jest to samo ponieważ jest to zgodne z regulaminem a tam opisujesz kradzież, jeżeli się powtarza taki kupujący to go zgłoś a zablokują.
Zgłaszaj takich delikwentów, jak się bawią. Są także sprzedajacy co nie wysyłają towaru.
Witam
To już przerabiałem i moderatorka tak mnie odpowiedziała "
@papcio1951 Cześć. Przykro mi, ale na Allegro Lokalnie nie ma i w najbliższym czasie nie planujemy wprowadzenia listy nieaktywnych kupujących. Na bieżąco monitorujemy sytuację i kiedy na koncie kupującego regularnie nie są opłacane zakupy, to podejmujemy działania.
I co można zrobić!🤔
no właśnie