anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wyplata pieniedzy

Client:86463223
#8 Zapaleniec#

Witam, chcialam sie zapytac bo po sprzedaniu rzeczy mam do odebrania pieniadze z rozliczenia sie, zebym mogla wybrac je odblokowalam konto podalam dowod oraz zrobilam przelew na konto za 1zl 01 groszy i dalej w poniedzialek nie moge ich wybrac, czy musze pierw saldo minusowe uzupelnic czy jak? prosze o pomoc  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:86463223 Weryfikacja danych do wypłat może trwać kilka dni roboczych, dlatego proszę Cię o cierpliwość.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Droga Pani, ale weryfukację już przeszłam, wszystko mam aktywne. Nadal tego nie mogę wypłacić i nie wiem dlaczego. Rozliczenie z allegro również zrobiłamm.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Client:86463223 A zrobiłaś weryfikację w PayU i w Przelewy 24?

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

TAK

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

i co mam zrobic jak teraz nik ani nic rozliczenai sa na 0 a mam na zdjeciach dowod ze mialam teraz to wogole nic nie mam nawet ostatniej sprzedazy hahahah @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Witam ostatnio sprzedalam przedmioty w grze, i mialam na rozliczeniu 336 zl teraz patrze rozliczenia konto jest zablokowane na rozliczeniach nie ma jest 0 i nawet wplacilam 27 zl zeby minus za sprzedaz zlikfidowac to wszystko jest na 0 a te 27 zl tylko na koncie. Jezeli ktos z moderatorow zapyta czy zweryfikowalam konto , TAK PRZEZ DOWOD I PRZEZ WYSLANIE BANKOWE 2x w 1, ale co daje teraz to nawet nie ma aukcji wczesniejszych ze sprzedawalam pomimo ze ja zamknęłam to niezle oszustwo 😆  @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:86463223 jeśli na koncie AF była kwota 336 to zerknij poniżej na historię , a keśli w historii nie figuruje wypłata i w dalszym ciągu tu https://allegro.pl/moje-allegr widzisz zero to nie pozostaje mi nic innego jak zasugerować Ci zalogowanie na właściwe konto .

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Client:864632** przepraszam wszystko sie zgadza a mam zdjecia ze do tego konta naleza pieniadze i aukcja 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:86463223 ,,słuchaj tego co ma obrośniętego ,, to staaare powiedzenie i mam nadzieję ,że je właściwie odbierzesz .

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:86463223 te środki są widoczne na Twoim drugim koncie, tym z którego wystawiłaś ofertę. Możesz to zobaczyć tutaj (oczywiście po zalogowaniu się na odpowiednie konto). 
Te środki będziesz mogła wypłacić po weryfikacji konta. W tej zakładce wypełnij formularz, wykonaj przelew do operatora PayU, dane właścicielki konta Allegro i konta w banku muszą być takie same, a numer konta z którego wykonasz przelew musi być taki sam jak ten podany w formularzu, aby weryfikacja się udała. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów