Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, nie mogę wygenerować etykiety InPost (Allegro Smart) dla kupującego. Ciągle otrzymuję komunikat o treści ,,Kupujący błędnie wypełnił formularz zamówienia. Niewłaściwy format numeru telefonu.". Kupujący próbował poprawić nr telefonu, ale nic to nie pomogło, a nr telefonu z danych wygląda na poprawny, jedyna różnica to taka, że ten z danych kupującego zaczyna się od +48, a ten w danych do nadania od ,,0". Ja niestety tych danych poprawić/modyfikować nie mogę.
Oferta: f3308785-ba2b-415c-986a-8b2a70a9ffd2
Bardzo proszę o pomoc.
Cześć, @artmajkel. Usunęłam ''0'' z podanego numeru. Sprawdź, czy teraz zadziała.
Zadziałało, ślicznie dziękuję za tak szybką reakcję i pomoc w rozwiązaniu problemu ❤️
Nie ma sprawy, @artmajkel. Pozostaję do dyspozycji 😊
czy mogę prosić o spojrzenie na ofertę d4c8586f-7226-4576-98d1-94dad8eeb18f ? W ogóle nie pojawia się możliwość stworzenia etykiety Inpostu (nadania przesyłki). Z góry dziękuję.
już widzę gdzie jest problem
@MiMary Moglibyście wprowadzić prosty skrypt, jaki działa np. w Elektronicznym Nadawcy Poczty P. Usuwa on zbędne elementy z pola "telefon komórkowy", które niektórzy klienci wpisują przed numerem właściwym, np. zero, prefiks 48 itd.