anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety. Punkt odbiorcy jest niepoprawny.

MAMY ROZWIĄZANIE!
trzongrodzisko
#8 Zapaleniec#

Tak jak w temacie. Nie wiem co allegro znów namieszało ale nie mogę utworzyć etykiety inpost. Wyświetla taki błąd:

Wystąpił błąd podczas tworzenia etykiety.

Kupujący błędnie wypełnił formularz zamówienia.

Punkt odbiorcy jest niepoprawny.

Oto adres paczkomatu podanego przez kupującego:

Punkt odbioru

Allegro Paczkomaty InPost KIE17M

Popiełuszki 15, 25-155 Kielce

Sprawdziłem adres i jest taki sam na stronie inpostu tego paczkomatu??? O co chodzi i gdzie tutaj jest błąd kupującego?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
LEW433
#21 Demiurg#

Przecinek?

oznacz moderatorów
trzongrodzisko
#8 Zapaleniec#

Ale kupujący wybierając adres paczkomatu podczas zakupu raczej go nie edytuje a wybiera gotowy adres z listy który mu pasuje. 

oznacz moderatorów
trzongrodzisko
#8 Zapaleniec#

Dziś na stronie inpost wpisując adres tego paczkomatu pisze że niedostępny. A wczoraj późnym wieczorem jeszcze pisało czynne całodobowo. Etykiety nadal nie mogę utworzyć. O co tutaj chodzi? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@trzongrodzisko w takiej sytuacji konieczny będzie kontakt z kupującym, aby wybrał inny dostępny paczkomat. Zdarza się, że informacje na stronie InPost z drobnym opóźnieniem pokazują informację o niedostępności. Obecnie nadania przesyłki do tego paczkomatu nie będzie możliwe. 
Gdy kupujący poda inny paczkomat, napisz tu proszę ponownie i podaj jego adres. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
trzongrodzisko
#8 Zapaleniec#

Wyjaśniłem z kupującym sytuację i podesłał nowy adres punktu odbioru paczkomatu:

Wojska polskiego 182
25-204 Kielce
KIE39M

Kupujący sam pisze że zawsze zamawiał do tego poprzedniego paczkomatu i nie było z nim żadnych problemów do tej pory.
Ja wczoraj zgłaszałem problem przez formularz allegro z nr płatności do tej aukcji z którą mam problem aby utworzyć etykiete.

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@trzongrodzisko sprawdź proszę czy teraz możesz wygenerować etykietę. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
trzongrodzisko
#8 Zapaleniec#

Tak teraz mogę wygenerować etykietę.

oznacz moderatorów