Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tak jak w temacie. Nie wiem co allegro znów namieszało ale nie mogę utworzyć etykiety inpost. Wyświetla taki błąd:
Kupujący błędnie wypełnił formularz zamówienia.
Punkt odbiorcy jest niepoprawny.
Oto adres paczkomatu podanego przez kupującego:
Allegro Paczkomaty InPost KIE17M
Popiełuszki 15, 25-155 Kielce
Sprawdziłem adres i jest taki sam na stronie inpostu tego paczkomatu??? O co chodzi i gdzie tutaj jest błąd kupującego?
Przecinek?
Ale kupujący wybierając adres paczkomatu podczas zakupu raczej go nie edytuje a wybiera gotowy adres z listy który mu pasuje.
Dziś na stronie inpost wpisując adres tego paczkomatu pisze że niedostępny. A wczoraj późnym wieczorem jeszcze pisało czynne całodobowo. Etykiety nadal nie mogę utworzyć. O co tutaj chodzi? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@trzongrodzisko w takiej sytuacji konieczny będzie kontakt z kupującym, aby wybrał inny dostępny paczkomat. Zdarza się, że informacje na stronie InPost z drobnym opóźnieniem pokazują informację o niedostępności. Obecnie nadania przesyłki do tego paczkomatu nie będzie możliwe.
Gdy kupujący poda inny paczkomat, napisz tu proszę ponownie i podaj jego adres.
Wyjaśniłem z kupującym sytuację i podesłał nowy adres punktu odbioru paczkomatu:
Wojska polskiego 182
25-204 Kielce
KIE39M
Kupujący sam pisze że zawsze zamawiał do tego poprzedniego paczkomatu i nie było z nim żadnych problemów do tej pory.
Ja wczoraj zgłaszałem problem przez formularz allegro z nr płatności do tej aukcji z którą mam problem aby utworzyć etykiete.
@trzongrodzisko sprawdź proszę czy teraz możesz wygenerować etykietę.
Tak teraz mogę wygenerować etykietę.