Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
zablokowali mi konto bo sprzedawałem dwa tel jednoczesnie wysłałem im zdjecie dowodu z telefonami i paragonem obok jednak konta mi nie odblokowali kazi wysłac sprzet a po odbiorze przez kupujacych odblokuja mi konto i zablkowane na nim poieniadze ( nie małe) sprzet odebrany konto nadal zablokowane mimo wysłania do allegro setek maili nie mam teraz telefonów ani pieniedzy
@Kuba8384848 Widzę, że prowadzisz już korespondencję z działem bezpieczeństwa, a to jedyna właściwa droga, abyśmy mogli odblokować Twoje konto. Konntynuuj proszę rozmowę z naszymi pracownikami, a na pewno postaramy się wraz z Tobą wyjaśnić tę sytuację.
Poproś klientów by potwierdzili im że towar otrzymali to może przyspieszy odblokowanie konta.
Konntynuuj proszę rozmowę z naszymi pracownikami🤔
Oraj chłopie oraj, poć się, padnij na kolana- postaramy się to wyjaśnić (następna szalona trudność) dla czego jeszcze nie błagasz o swoje pieniądze. Żałosne. Proś kupujących o potwierdzenie odbioru... czy to kabaret? Nie ma czegoś takiego jak monitoring paczek- odebrana, w drodze, w wc, itd.