Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam wykupiony pakiet Smart! na Allegro ale mimo to status sprzedaży Smart! na Lokalnie widnieje jako zablokowany. Nie mam nierozwiązanych dyskusji z kupującymi ani nie naruszyłem regulaminu (bynajmniej nie dostałem takowej informacji). Co może być powodem takiej sytuacji? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@chomisi1 Jak obiecałam, wracam z potwierdzeniem, że zmieniliśmy już Twoje konto na prywatne.
Dziękuję 🙂
Dzień dobry, niestety mnie również spotkała ta sytuacja, że mam zablokowany smart na swoim koncie. Korzystam z tego konta od 16 lat w celach prywatnych i w sumie przypadkowo zmieniłem to konto na firmowe 😕 Z tego konta korzysta również żona, więc chciałbym powrócić do konta prywatnego, natomiast firmowe wolę założyć jako inne konto jeśli będzie taka potrzeba. Czy jesteście w stanie przywrócić mi to konto? Z góry dziękuję.
Czy mogę prosić o pomoc?
@Ecowall24, przepraszam Cię za czas oczekiwania na odpowiedź. Masz konto firmowe niezweryfikowane - sprawdzę, czy jest możliwość powrotu do konta zwykłego. 🙂
Dziękuję za rozpatrzenie mojej sprawy 🙂
@Ecowall24, nie ma sprawy! Widzę, że masz już konto zwykłe. 🙂
Dzień dobry. Mam podobną sytuację nie mogę korzystać opcji smart. Mam zablokowaną opcję smart na Allegro lokalnie. Nie mogę korzystać z darmowej wysyłki smart, ani z dostawy allegro za 9,99zł. Dlaczego ?
A coś więcej konto zwykle czy firmowe, na firmowym nie da się korzystać na AL.
Podaje jeszcze dwa konta fakowe
kasienka19939i
Client:101286479
obydwa chca moje adresy mailowe
Proszę o blokade i weryfikacje
kasienka bez i na koncu
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_ Prosze o odblokowanie pakietu Smart.
Witam! Mam podobny problem
też proszę o weryfikację !!
@natalka1131 Poprosiłam już o usunięcie tej blokady na Twoim koncie, więc poczekaj proszę cierpliwie.
@natalka1131 Posiadasz u nas konto firmowe, więc nie możesz wystawiać ofert ze Smartem na Allegro Lokalnie.
@_HolaOla_w innym wątku poprosiłem o skasowanie starych/niekatywnych ogłoszeń z allegrolokalnie. Zostały one wykasowane przy czym zaraz po tym dostałem blokadę na pakiet Smart na allegrolokalnie domyślam się z powodu że usuneliscie Państwo te oferty i teraz wyświetla mi się blokada pakietu Smart. Bardzo proszę o zdjęcie tej blokady gdybym wiedział to bym nie prosił o usuwanie niekatywnych ogłoszeń, bo teraz przez to z automatu dostałem blokadę Smart. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
@czullo jasne, już działam w sprawie Twojej blokady, ale zniknie najwcześniej jutro.
@czullo blokada jest już wyłączona, więc możesz ponownie wystawiać oferty z wysyłką Smart.
Witam, też mam zablokowaną sprzedaż smart po tym jak poprosiłem o usunięcie nieaktywnych ogłoszen. Moge prosić o odblokowanie?