Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam wykupiony pakiet Smart! na Allegro ale mimo to status sprzedaży Smart! na Lokalnie widnieje jako zablokowany. Nie mam nierozwiązanych dyskusji z kupującymi ani nie naruszyłem regulaminu (bynajmniej nie dostałem takowej informacji). Co może być powodem takiej sytuacji? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@KLINIA-1984 Gotowe
Problem nie został rozwiązany - Twój Smart! status: Zablokowana sprzedaż Smart!
@KLINIA-1984 Wyloguj, a następnie zaloguj się na swoje konto, powinno być ok.
Pomogło, dzięki 🙂
Po raz kolejny zwracam się z prośbą o odblokowanie mojego allegro smart! na allegro lokalnie. Poprosiłam o usunięcie nieaktualnych ofert i został nałożony na mnie ban.
@KLINIA-1984 proszę! Gotowe.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry mnie to też niestety spotkało, mogę prosić o odblokowanie? Pozdrawiam
@KonradZiemniak97 Twoja sprzedaż Smart została zablokowana prawidłowo. Oferty usunięto z powodu naruszenia zasad, a nie na Twoją prośbę.
Co zatem moge z tym teraz zrobić oraz na jak długo mam "bana" na smart ?
@KonradZiemniak97 Proszę, abyś w tej kwestii kontaktował się mailowo, w zgłoszeniu numer 36484599.
Proszę o odblokowanie smart w allegro lokalnie!. Zablokowaliście go dlatego że prosiłem o usunięcie starych ofert w allegro lokalnie!
@zorro102 Cześć, Smart na Twoim koncie jest już aktywny. Jeżeli tego nie widzisz, to wielka prośba o wylogowanie i ponowne zalogowanie do konta. 🙂
Gdzie dokładnie mam wpisać ten nr: 36484599? Potrzebuje szybko reaktywować swoje konto 😮
@KonradZiemniak97 8 października dostałeś od nas wiadomość mejlową w odpowiedzi na swoje zgłoszenie o numerze 36484599. Żeby ją kontynuować, po prostu odpowiedz na nią w mejlu.
3 krotnie odpowiadałem w powyższy sposób niestety odpowiedzi nadal nie otrzymałem
@KonradZiemniak97 Coś jest nie tak, ponieważ nie widzę ani jednej Twojej odpowiedzi. Napisz proszę ponownie tutaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=8b463d9b-b539-4537-a631-a4b68c62582e
Dziękuje za sprawdzenie zatem napiszę jeszcze raz - może dotrze w odpowiednie miejsce 😉
Po raz kolejny zwracam się z prośbą o odblokowanie mojego allegro smart! na allegro lokalnie.
@KLINIA-1984 Proszę bardzo, zdjęłam blokadę.
Po raz kolejny zwracam się z prośbą o odblokowanie mojego allegro smart! na allegro lokalnie.