Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej!
Na allegro jestem od ponad 10 lat jako kupująca i chciałam sprzedać swoją 'kolekcje LEGO DUPLO'. Wystawiłam przedmiot, został kupiony, wpłata dokonana a moje środki automatycznie zablokowane..
Miałam stare Panienskie nazwisko które zmieniłam i zostało to zweryfikowane. Miałam nie aktywne wypłaty PayU - zrobiłam przelew i to też zostało zweryfikowane że ok, ale teraz powód blokady jaki jest, skoro paczka wysłana, kupująca potwierdza że wszystko ok z transakcja?
Ja rozumiem że można było je zablokować ze względów bezpiecznestwa na jakiś czas, ale wysłalem paczke, kupujący potwierdził odbiór. Zrobiłem zdjęcia paczek i wysłałam je też Wam w wiadomości z prośbą o odblokowanie środków. Dorzuciłam też linki do 4 paczek DPD z potwierdzeniem odbioru przez kupującą. Taką dostałam odpowiedź:
Srodki nadal zablokowane. Prosiłam kupującą aby napisała do Was wiadomosc ze potwierdza otrzymanie paczki, ze wszystko ok i środki zostały odblokowane i to co otrzymała w odpowiedzi:
No to nie rozumiem..Piszecie tej Pani ze mam się skontaktować a jak się kontaktuje to dostaje wiadomosc która wygląda jak przeklejona ze środki zablokowane i zostaną odblokowane po 45 dniach.
Może ktoś pomóc i odblokować mi te środki?
@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@ayo80@nat_not@_HolaOla_
Wydaje mi się że chodzi o lego
jest na liście chronionych marek i tylko wybrani sprzedawcy mogą je sprzedawać.
No rozumiem jesli to dotyczyłoby sprzedaży regularnej, ale jak sprzedaje swoje 'zapasy'? Nie dostałem zadnej informacji z Allegro że taki jest powód blokady..nadal to sie nie klei, bo powinni wtedy zablokowac sama aukcje a nie pieniądze po płatnosci..
Oni często podają tylko nr w regulaminie, tak ogólnikowo o blokadzie, może być tu nazwa.
Czy ktoś może pomóc?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
@Client:40988213 Przykro mi, ale na forum nie mamy możliwości zajęcia się blokadami kont. Z tego, co widzę, to odpowiedź doradcy jest ostateczna. Wszelkie pytania dotyczące blokady, kieruj, proszę drogą mailową w zgłoszeniu numer 45736784.