anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zamówienie allegro lokalnke

Thuraja_gwiazda
#1 Nowicjusz

Od lat bardzo często zamawiam na allegro, pierwszy raz sama coś wystawiłam na allegro lokalnie. Kupiłam smartwatch HUAWEI zostałam z nim, bo ktoś uznał ten prezent za bubel. Wystawiłam go więc przez allegro lokalnie. Z racji tego, że smartwatch był praktycznie nowy, a wiadomo, że takie rzeczy szybko tracą na wartości, wystawiłam też ogłoszenie na lokalnej grupie Facebook. Dziś  rano ktoś go kupił. Ja po południu chciałam usunąć ogłoszenie (wyleciało mi z głowy wcześniej) okazało się że ktoś już kupił ten produkt, który ja wystawiłam. Nie mam jeszcze wpłaty, ale produktu też wysłać nie mogę. Pisałam do tej osoby, zobowiązałam się, że od razu jak dostanę wpłatę to odeślę pieniążki, ale co mogę zrobić jeszce? Nie chce być postrzegana jako oszustka. Nie chce też mieć żadnych problemów. 

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Thuraja_gwiazda oprócz wyjaśnień i ewentualnego zwrotu pieniędzy nic nie zrobisz. 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć @Thuraja_gwiazda, w takich przypadkach najważniejszy jest kontakt z kupującym w celu wyjaśnienia sytuacji. Sprawdź proszę ten artykuł, w nim dowiesz się jak przejść przez zwrot wpłaty kupującego. 

Mateusz
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów