Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, ktoś wystawił kamerę, chciałem ją kupić, wysłał mi link do lokalnego adlegro, dostawa, bezpieczeństwo dostawy i wszystko inne, zapłaciłem, osoba od razu zniknęła, a strony z kamerą i samej kamery nigdzie nie ma, jak mogę odzyskać pieniądze? są wszystkie dowody, zrzut ekranu strony Allegro i korespondencji, produkt, wszystko tam jest, wszystkie dowody na to, że to oszust
@Client:106934382 nie kupiłeś zapewne na stronie allegrolokalnie.pl tylko na stronie łudząco podobnej. Poznasz po adresie, wielu nie działających linkach etc
Co zrobić? Zabezpieczyć wszelkie posiadane dowody i udać się na komisariat, zostałeś oszukany.
Link który otrzymałeś nie prowadził do Allegro lokalnie tylko do fałszywej strony imitującej serwis allegro.
Możesz się z tym zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy niestety nie licz bo w praktyce będzie to graniczyło z cudem.
@komis-bell pisząc każdemu, że nie ma co liczyć na odzyskanie pieniędzy wspierasz oszustów, którzy pewnie to czytają i Ci klaszczą. Po takiej motywacji większość odpuści i nie zgłosi przestępstwa. Brawo Ty, a tymczasem skala tego oszustwa się nasila.
@Crow_Empire może i masz nieco racji ale jedyne co robię to stwierdzam fakty.
@Crow_Empire pisząc każdemu by nie otwierał linków od nieznajomych też nie pomaga. Jak ludzie nie mają za grosz asertywności i trzeźwego osądu to z tym nic nie zrobisz.