Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
1. Czy mogę wycofać się z trwającej licytacji?
Możesz wycofać się z licytacji, jeśli masz ważne przyczyny losowe i sprzedający zgodzi się na anulowanie Twojej oferty. Aby to zrobić, przejdź do zakładki Licytuję, kliknij [poproś o wycofanie oferty], wpisz powód i kliknij [wyślij].
2. Co muszę zrobić, żeby licytować w aukcjach Allegro dla WOŚP powyżej 1000 zł?
Jeśli łączna kwota licytowanych przez Ciebie przedmiotów lub wartość pojedynczej licytacji przekroczy:
3. Dlaczego nie wygrałem/-am licytacji, jeśli moja kwota maksymalna była taka sama jak osoby, która wygrała aukcję?
Jeśli zdarzy się sytuacja, że dwie lub więcej osób złożą taką samą cenę maksymalną, licytację wygra ta osoba, która podała daną kwotę maksymalną jako pierwsza.
4. Czy mogę zapłacić za wygraną licytację z dowolnego konta bankowego i odliczyć kwotę od podatku?
Wygraną licytację znajdziesz w zakładce Moje zakupy – zapłacisz za nią z góry za pomocą jednej z dostępnych metod płatności. Możesz zapłacić z dowolnego konta bankowego.
Nie udzielamy porad w zakresie prawa podatkowego, dlatego jeśli chcesz otrzymać informacje dotyczące odliczenia kwoty od podatku – skontaktuj się z biurem rachunkowym.
5. Moja płatność się nie powiodła, jak mogę zapłacić za wygraną licytację?
Jeśli Twoja płatność się nie powiodła, spróbuj jeszcze raz opłacić licytację – przejdź do zakładki Moje zakupy, odszukaj zakup i kliknij przycisk [Ponów płatność]. Dowiedz się więcej.
6. Jak zrezygnować z zakupu i zwrócić przedmiot kupiony w ramach Allegro dla WOŚP?
W aukcjach Allegro dla WOŚP obowiązują takie same zasady zwrotów i reklamacji jak w innych ofertach Allegro. Dowiedz się więcej.
Zwroty przy kwocie poniżej 20 tys. zł: taki zwrot zrealizujemy przez Allegro Protect. Skontaktuj się ze sprzedającym, wypełnij wniosek Allegro Protect, a Allegro rozliczy zwrot we współpracy z WOŚP.
Zwroty powyżej 20 tys. zł: jeśli chcesz zrezygnować z zakupu i zwrócić przedmiot, skontaktuj się ze sprzedającym np. poprzez opcję [zadaj pytanie] na stronie oferty lub przez Centrum Wiadomości. Dane kontaktowe sprzedającego znajdziesz także w powiadomieniu mejlowym oraz w zakładce Moje zakupy w szczegółach zamówienia.