Cześć, to moja pierwsza aukcja allegro dla WOŚP. Nie widzę nigdzie możliwości aby ustawić czas trwania aukcji do końca finału WOSP, czy ktoś może mi wskazać jak mogę to zrobić? Krótszy czas trwania aukcji może odstraszyć kupujących i wprowadzić w konsternację. Niestety sam nie zlazłam miejsca gdzie mógłbym to edytować na tak długi czas. Dziękuję za pomoc i pozdrawiam!
A czy ja mogłabym prosić o ten kalendarz w aukcjach na WOŚP, żeby ustawić licytację na finał ? @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_ .
@ifonka-zaba już działam w tej sprawie 🙂
@ifonka-zaba gotowe, możesz już wystawić licytację z dłuższym czasem 😄
Pięknie dziękuję 😁
Proszę o możliwość wystawiania aukcji allegro WOŚP z określonym przez nas terminem ( dłuższym terminem).
@MDK czy możesz podać ten termin? Potwierdź proszę, że oferty nie są jeszcze wystawione. Możemy zmienić czas trwania, tylko jeśli oferty nie są już wystawione.
Witam. Oferty nie są jeszcze wystawione ustawiliśmy początek od dzisiaj od 18. Chcelibyśmy mieć możliwość moderowania długo,ści licytacji. teraz jest tylko możliwośc wstawienia 1, 3, 5, 7 itd. dni
@MDK teraz powiniście w punkcie czas trwania widzieć kalendarz do 16 lutego, możecie tam wybrać inny, niż proponowany czas licytacji.