- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
- Zgłoś nieodpowiednią zawartość
Nie mogę wysłać opłaconej aukcji, wysyłka paczkomaty InPost. Licytacja została przez wygrywającego opłacona łącznie z PRZESYŁKĄ InPost 11,49 zł. Zaimportowałam tę aukcję z Allegro na stronę InPost i mimo opłaconej przez klienta przesyłki 11,49 zł nadal się wyświetla, że mam zapłacić te 11,49 zł - czyli po raz drugi opłata za przesyłkę. W dodatku trzeba wygenerować etykietę - nie można otrzymać kodu jak w innych przypadkach, akurat drukarka mi wysiadła. Dlaczego to jest tak niedograne i tak "skomplikowane" (eufemizm). Chyba po prostu zapłacę po raz drugi za tę przesyłkę - choć to jest nie w porządku, żeby jeszcze te dodatkowe 11,49 zł szło przynajmniej na WOŚP.
Następną wygraną aukcję na WOŚP chyba po prostu anuluję, bo nie chcę mieć kłopotu.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Nie po raz drugi tylko po raz pierwszy. Kasę masz tu i ją sobie wypłacasz Środki i historia operacji - Allegro A na menedżera wpłacasz na wysyłkę.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Adnotacja - to była aukcja charytatywna na WOŚP.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Wiem ale kwota na wysyłkę i tak idzie na Twoje konto w Allegro finanse. Inpost nie ma dostępu do tych środków, musisz je sama wypłacić i wpłacić.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Dziękuję. Jednak dzisiaj wcześniej zadzwoniłam do InPost i mówili zupełnie co innego.

- Oznacz jako nowe
- Zakładka
- Subskrybuj
- Wycisz
- Link do posta
- Drukuj
Ogólnie opłata jest jedna, bo ta kwota, która Ty wpłacasz, żeby wygenerować etykietę, później wraca do Ciebie za pośrednictwem allegro.