anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Niechcący podwójnie dodane ogłoszenie

Markus1945
#7 Wielbiciel#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Dziś wstawiłem ogłoszenie na aukcję wośp, nie zostało ono jeszcze opublikowane przez serwis ale nie chcący nacisnąłem dwa razy dodaj ogłoszenie ponieważ myślałem że za pierwszym razem się nie udało. Czy teraz pojawią się dwa takie same ogłoszenia? Jak usunąć jedno z nich? Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Markus1945 czy było to na koncie, z którego piszesz? Nie widzę żadnej oferty (nawet w tzw. poczekalni). Jeśli dwukrotnie kliknąłeś przycisk wystawienia oferty nie powinno to spowodować jej zdublowania, ale jeśli dwukrotnie uzupełniłeś formularz wystawiania, to może się tak stać. Wtedy zakończysz ofertę w zakładce Mój asortyment

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Markus1945
#7 Wielbiciel#

@la_nikaDodałem je z mojego konta Markus1945 w aplikacji, w allegro lokalnie i nadal nie jest widoczne.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Markus1945 to zdecydowanie coś poszło nie tak. Na Allegro Lokalnie ostatnia oferta została wystawiona na Twoim koncie  w 2022 roku. Z aplikacji Allegro Lokalnie nie można wystawić ofert na WOŚP. Możesz to zrobić tutaj. Spróbuj proszę jeszcze raz wystawić tę ofertę. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Markus1945
#7 Wielbiciel#

Ok 🙂 bardzo dziękuję za pomoc.

oznacz moderatorów