anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Śmiechu warte :(

mdrogeria
#21 Demiurg#

Klient wczoraj poprosił w osobnej wiadomości o szybką wysyłkę , odpowiedź otrzymał w 3 minuty , tak zareagował na to system jakości .....zgroza , ewidentne działanie na szkodę.

Bez tytułu.png

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12

NipponShorty
#14 Krzewiciel#

Za szybko odpisałeś ewidentnie

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@NipponShorty @mdrogeria Co nagle to po diable

oznacz moderatorów

Client:129122403
#8 Zapaleniec#

@mdrogeria Według Allegro powinieneś wysłać w minutę po złożeniu zamówienia i odpowiedzieć w dwie. :))

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

A to na pewno za to, a nie np czas wysyłki? Z tego zrzutu to tylko widać, że jest mniej punktów ale nie widać za co mniej. 

A ja wczoraj wynękałam kliknięcie na zwrot klienta co nie odebrał, bo podobno informacji o paczce nie miał. W końcu punkty za zwrot... 

Swoją drogą to były ostatnio jakieś chyba posty dotyczące braku kodów odbioru to przypadkiem nie dotyczyło poczty do punktów żabki?

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

@mdrogeria Najwidoczniej system punktacji Allegro jest bardziej wyczulony na "krzywdę" klienta w przedświątecznym ferworze zakupów. 🤣

całe 3 minuty czekania..... 

oznacz moderatorów

bosek_2804
#12 Orędownik#

Mnie dziś dopadło:

- wysyłka tego samego dnia tylko 53%

Czemu ? 

Bo Janusze zamówiły wczoraj tuz przed północą. Ryncyyyyyyy opadajooooo 😛 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

Drogi @mdrogeria! Twoja jakość sprzedaży wciąż jest na najwyższym poziomie.
Wydaje mi się, że już o tym pisaliśmy, ale jeszcze raz; wynik (-11 punktów) nie oznacza odjęcia punktów za jakieś konkretne działanie, jak sugerujesz za odpowiedź na wiadomość kupującego w ciągu 3 minut. 
Jest to porównanie do wyniku z poprzedniego dnia. Nie oznacza to, że odjęliśmy 11 punktów, tylko że wczoraj miałeś po przeliczeniu o 11 punktów więcej.
Wiadomość o której piszesz w ogóle nie jest uwzględniona w jakości sprzedaży, pewnie kupujący wysłał ją z poziomu zamówienia, a nie oferty (a tylko te bierzemy pod uwagę w obliczaniu jakości). 

Monika
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@la_nika więc gdzie uciekły ? , od wczoraj nie wydarzyło się nic poza tym jednym pytaniem od klienta

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Wydarzyło się. Zawsze się wydarza np: przestały się liczyć wysyłki sprzed miesiąca, a zaczęły się liczyć wysyłki z wczoraj. Zjedź poniżej screena i zobacz przy czym masz na czerwono minus. Z tego zrzutu nie widać za co to... Mogły odpaść dobre komentarze i punktacja się zmniejszyła...

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@AnnaG-Antyki nigdzie nie mam minusa , tylko na krzywej 

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

A to rzeczywiście troszkę dziwne. Gdzieś ten spadek powinien być. 

oznacz moderatorów