Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Klient wczoraj poprosił w osobnej wiadomości o szybką wysyłkę , odpowiedź otrzymał w 3 minuty , tak zareagował na to system jakości .....zgroza , ewidentne działanie na szkodę.
Za szybko odpisałeś ewidentnie
@NipponShorty @mdrogeria Co nagle to po diable
@mdrogeria Według Allegro powinieneś wysłać w minutę po złożeniu zamówienia i odpowiedzieć w dwie. :))
A to na pewno za to, a nie np czas wysyłki? Z tego zrzutu to tylko widać, że jest mniej punktów ale nie widać za co mniej.
A ja wczoraj wynękałam kliknięcie na zwrot klienta co nie odebrał, bo podobno informacji o paczce nie miał. W końcu punkty za zwrot...
Swoją drogą to były ostatnio jakieś chyba posty dotyczące braku kodów odbioru to przypadkiem nie dotyczyło poczty do punktów żabki?
@mdrogeria Najwidoczniej system punktacji Allegro jest bardziej wyczulony na "krzywdę" klienta w przedświątecznym ferworze zakupów. 🤣
całe 3 minuty czekania.....
Mnie dziś dopadło:
- wysyłka tego samego dnia tylko 53%
Czemu ?
Bo Janusze zamówiły wczoraj tuz przed północą. Ryncyyyyyyy opadajooooo 😛
Drogi @mdrogeria! Twoja jakość sprzedaży wciąż jest na najwyższym poziomie.
Wydaje mi się, że już o tym pisaliśmy, ale jeszcze raz; wynik (-11 punktów) nie oznacza odjęcia punktów za jakieś konkretne działanie, jak sugerujesz za odpowiedź na wiadomość kupującego w ciągu 3 minut.
Jest to porównanie do wyniku z poprzedniego dnia. Nie oznacza to, że odjęliśmy 11 punktów, tylko że wczoraj miałeś po przeliczeniu o 11 punktów więcej.
Wiadomość o której piszesz w ogóle nie jest uwzględniona w jakości sprzedaży, pewnie kupujący wysłał ją z poziomu zamówienia, a nie oferty (a tylko te bierzemy pod uwagę w obliczaniu jakości).
@la_nika więc gdzie uciekły ? , od wczoraj nie wydarzyło się nic poza tym jednym pytaniem od klienta
Wydarzyło się. Zawsze się wydarza np: przestały się liczyć wysyłki sprzed miesiąca, a zaczęły się liczyć wysyłki z wczoraj. Zjedź poniżej screena i zobacz przy czym masz na czerwono minus. Z tego zrzutu nie widać za co to... Mogły odpaść dobre komentarze i punktacja się zmniejszyła...
@AnnaG-Antyki nigdzie nie mam minusa , tylko na krzywej
A to rzeczywiście troszkę dziwne. Gdzieś ten spadek powinien być.