Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
W zakładce "Środki i historia operacji" oprócz "Środki PayU" i "Środki Przelewy24" pojawiła się sekcja "Środki Allegro Finance", gdzie znajdują się pieniądze widoczne na ogólnym saldzie. Nie ma jednak żadnego przycisku umożliwiającego ich wypłatę.
Czy ktoś może mi powiedzieć, jak można je wypłacić i co to dokładnie jest?
Dziękuję za pomoc!
@ewpowerwardrobe Najprawdopodobniej jest to suma środków, które masz na saldzie PayU i na saldzie Przelewy24. Powinieneś mieć możliwość zlecenia ich wypłaty. Prześlij zrzut ekranu przedstawiający jak to widzisz.
@ewpowerwardrobe Już doprecyzowuję. Jest to saldo z kwotą za sprzedaż z płatnością za pobraniem. Przejdź proszę tutaj i przy saldzie "Allegro Finanse" wybierz wypłaty automatyczne. 🙂
@OUTGEAR_PL konsultuję już z zespołem kwestię Twoich wypłat, więc poczekaj proszę na informacje ode mnie.
@OUTGEAR_PL sprawdziliśmy Twoje konto i operatorzy zarówno PayU jak i Przelewy24 zlecili wypłatę Twoich środków 16.08.2024, dokładnie o godz. 11:32, więc pieniądze z tych wypłat powinny pojawić się na koncie bankowym 19.08.2024. Jeśli zmienisz ustawienia w zakładce Środki i historia operacji na wypłaty automatyczne - wtedy również wypłacane będą środki, które masz zgromadzone za zamówienia pobraniowe w Allegro Standard.