Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak wygląda liczenie czasu odpowiedzi oraz w dyskusjach dla dnia 24.12 oraz 31.12? Czy Uwzględnione jest to, że InPost przesyłki wysłane w Wigilię doręczy dopiero we wtorek po Świętach (analogicznie sytuacja wygląda z Sylwestrem)? Wygląda na to, że w Wigilię ktoś musi prowadzić dyżur przy wiadomościach i dyskusjach tak, aby statystyki nie spadły za bardzo, bo przecież wieczorem przy barszczyku to idealna pora, żeby otworzyć dyskusję lub wystawić negatyw.
@neoox Ja myślę, że w tym czasie nikt nie będzie sprzedawcom zakładał Dyskusji, chyba że taki kupujący przyjdzie po poradę na AG i ktoś mu to zasugeruje 🙂
@xyz96 Już planujesz wigilijny dyżur na AG ? 😁
Tak, od wigilii włącznie 24 H.
Kaliope_Brzeg szkoda ,że mogę dać tylko jednego wpunkcika 😀
@Kaliope_Brzeg Dyżur😂 Sztos🤣🤣🤣
Niestety prawda jest zupełnie inna. Kurier Inpost będzie miał rano przesyłkę do wydania i nie zdąży jej umieścić w paczkomacie - telefon do sprzedawcy i dyskusja, bo przecież ciocia Jadzia miała dostać paczkę pod choinkę - mało ważne, że zakup w środę o 14. Kupujący naprawdę potrafią w tym szczególnym okresie być bardzo złośliwi choćby sprzedawca stawał na głowie.
@neoox bardzo ładnie ujęte 🙂
@xyz96 to się podzielimy karpikiem i świątecznym suszem 😛
@Kaliope_Brzeg to dołącz się donas 😄 będzie wesoło
neoox jedyne wyjście to wydłużenie czasu wysyłki
@xyz96 😄
@neoox jeżeli chodzi o liczenie czasu odpowiedzi - zarówno Wigilia, jak i Sylwester to dni robocze, więc czas odpowiedzi jest wtedy liczony. Czyli:
Wczoraj Allegro ogłosiło, że dzień 24.12 nie będzie brany pod uwagę przy liczeniu szacowanego czasu wysyłki (będzie traktowany jak dzień świąteczny). Czy nic nie zmieniło się pod względem dyskusji i czasu odpowiedzi?
@neoox nie, w kwestii liczenia czasów odpowiedzi w dyskusjach i na maile traktujemy ten dzień jako roboczy.
@msniezek nie uważacie że to przegięcie i wykorzystywanie swojej pozycji 😞 ja w środę o 14 kończę pracę i zaczynamy przygotowania do wigilii i wracamy do pracy w poniedziałek o 11 🙂 także dyskusje ( na szczęście mam ich w ostatnim roku 0 ) będą musiały poczekać 😄
nam w zeszłym roku wpadło ostrzeżenie za brak terminowej odpowiedzi... w sylwestra o godzinie 22 🤣
myslenie-szkodz
@mdrogeria a no tak, zapomniałam przecież - w końcu zdaniem @msniezek wszyscy i tak siedzimy z nosami w telefonach, więc co za problem poodpowiadać na dyskusje i wiadomości 😎
@myslenie-szkodzi @kostas11 @neoox @Kaliope_Brzeg @msniezek
barszczyk - przerwa na zamówienie - uszka - przerwa na odp o brak wysyłki tego zamówienia - rybka - przerwa na odp w dyskusji dotyczacej braku wysyłki zamówienia - itp itd.... Wigilia Sprzedawcy na Allegro 🙂
a refluks w bonusie 🤣
@pinsplash A co ! Klienci mają Allegro Smart a my Allegro Refluks 😂😂
@myslenie-szkodzi mogło tak się zdarzyć, przy czym zauważ, że pytanie musiało w takim razie zostać zadane dzień przed Sylwestrem o 22:00, czyli co najmniej 24 godziny przed ostrzeżeniem.