Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Tyle lat na to czekaliśmy 🙂 @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ mam nadzieję że to nie w formie testów tylko na stałe 😄
pewnie test , a doceowo usuną tytuł sprzedawcy
@Client:118724724 @kostas11 Wygląda na to, że to nie test a intencjonalna zmiana: Na stronie produktu wyświetlamy tytuł oferty jako główny – Katalog produktów Allegro – Pomoc dla spr...
@Client:121447705 jest jeszcze wiele potrzebnych zmian , ale najpilniejsze zaczynają się na literę ,,ł,,
@Client:118724724 No właśnie zostały usunięte tytuły stworzone przez sprzedawców jakie pojawiały się po prawej stronie pod nazwą firmy.
@kakabe_2007 nie , został usunięty tytuł z katalogu , ale Masz nieco racji bo na jego miejscu jest tytuł utworzony przez sprzedawcę .
@kakabe_2007 nie 🙂 zlikwidowali tytuł z katalogu a w jego miejsce przenieśli tez co był po prawej utworzony przez sprzedawcę 🙂
Teraz nad zdjęciem i opisem na stronie produktu pokazujemy tytuł oferty – czyli ten, który podajesz samodzielnie, gdy wystawiasz ofertę.
@kostas11 Ja tam nie widzę różnicy, ale cieszę się Twoim szczęściem 😺
Teraz czekamy na likwidację katalogu produktów, Smarta oraz Allegro One. Wtedy może jakoś da się tu żyć 🤡
W końcu jakaś zmiana na plus 🙂 fakt faktem nie było by tego problemu, gdyby go wcześniej sami nie stworzyli, ale chociaż w tym wypadku poszli po rozum do głowy.
@kostas11 @coffee-world "chociaż w tym wypadku poszli po rozum do głowy" - tak jest, należy to docenić, gdyż zdarza się niezmiernie rzadko 😎
Tylko czemu ta "droga po rozum" była tak długa.
Ola boga, co tu się odwaliło. Wyszło im że to dziadostwo nie działa 🙂
Łzę uroniłem, normalnie. Muszę się do kogoś przytulić 🙂
@serwis-texas "do serca przytul psa🐕, weź na kolana kota🐈,weź lupę, popatrz - pchła!
Daj spokój, pchła to też istota"
ale "kurze M" !
Jeszcze wczoraj przy wystawianiu mojego produktu GP ITAL-PARTS katalog na siłę zamieniał mi producenta na jakieś MF coś tam coś tam. Szlag mnie trafiał, kiego najświętszego na chama wręcz Allegro podmieniało jednego producenta na innego.
Często również widziałem, że moje towary po podpięciu do katalogu nazywały się nie STACYJKA ZAPŁONU DUCATO tylko "Stacyjka z Łodzi".
Czyżby część informatyków z Indii wróciła do kraju i czuć powiew innej narodowości na krzesełkach odpowiedzialnych za skrypty i kody ?
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ odwołuje święto, grilla i piwka nie będzie 😞 Jak zwykle połowiczna poprawa 😞
Wchodzisz w produkt tytuł ok
Zjeżdżasz niżej pojawia się belka wprowadzająca w błąd 😞 i mamy 10 szt.
Dobrze że nie usnąłem pisma do UOKiK o wprowadzaniu konsumenta w błąd, planujecie to poprawić czy wysyłać ?
@kostas11 Faktycznie na "belce" klient widzi zamiast jednego zawiasu za 9 zł informację że sprzedaję 2 zawiasy w cenie 9 zł. Czy Allegro choć raz zrobi coś od początku do końca właściwie ???? To już przestaje być śmieszne.......
@kostas11 dzięki za sygnał! Sprawa zgłoszona.