anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Święto Allegrowe - zlikwidowali drugi tytuł w ofercie !

kostas11
#21 Demiurg#

Tyle lat na to czekaliśmy 🙂  @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  mam nadzieję że to nie w formie testów tylko na stałe 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów
16 ODPOWIEDZI 16

Client:118724724
#9 Pomysłodawca#

pewnie test , a doceowo usuną tytuł sprzedawcy 

oznacz moderatorów

Client:121447705
#10 Popularyzator#
oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

@Client:121447705 jest jeszcze wiele potrzebnych zmian , ale najpilniejsze zaczynają się na literę ,,ł,,

oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@Client:118724724  No właśnie zostały usunięte tytuły stworzone przez sprzedawców jakie pojawiały się po prawej stronie pod nazwą firmy. 

oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

@kakabe_2007 nie , został usunięty tytuł z katalogu , ale Masz nieco racji bo na jego miejscu jest tytuł utworzony przez sprzedawcę .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@kakabe_2007 nie 🙂 zlikwidowali tytuł z katalogu a w jego miejsce przenieśli tez co był po prawej utworzony przez sprzedawcę 🙂

Teraz nad zdjęciem i opisem na stronie produktu pokazujemy tytuł oferty – czyli ten, który podajesz samodzielnie, gdy wystawiasz ofertę.

________
Κώστας
oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@kostas11 Ja tam nie widzę różnicy, ale cieszę się Twoim szczęściem 😺

Teraz czekamy na likwidację katalogu produktów, Smarta oraz Allegro One. Wtedy może jakoś da się tu żyć 🤡

oznacz moderatorów

coffee-world
#10 Popularyzator#

W końcu jakaś zmiana na plus 🙂 fakt faktem nie było by tego problemu, gdyby go wcześniej sami nie stworzyli, ale chociaż w tym wypadku poszli po rozum do głowy.

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@kostas11 @coffee-world "chociaż w tym wypadku poszli po rozum do głowy" - tak jest, należy to docenić, gdyż zdarza się niezmiernie rzadko 😎

oznacz moderatorów

cztery_bez_atu
#13 Ambasador#

Tylko czemu ta "droga po rozum" była tak długa. 

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@kostas11 

Ola boga, co tu się odwaliło. Wyszło im że to dziadostwo nie działa 🙂

Łzę uroniłem, normalnie. Muszę się do kogoś przytulić 🙂

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@serwis-texas "do serca przytul psa🐕, weź na kolana kota🐈,weź lupę, popatrz - pchła!
Daj spokój, pchła to też istota"

oznacz moderatorów

brakestop
#16 Inspirator#

ale "kurze M" !

Jeszcze wczoraj przy wystawianiu mojego produktu GP ITAL-PARTS katalog na siłę zamieniał mi producenta na jakieś MF coś tam coś tam. Szlag mnie trafiał, kiego najświętszego na chama wręcz Allegro podmieniało jednego producenta na innego.

Często również widziałem, że moje towary po podpięciu do katalogu nazywały się nie STACYJKA ZAPŁONU DUCATO tylko "Stacyjka z Łodzi".

Czyżby część informatyków z Indii wróciła do kraju i czuć powiew innej narodowości na krzesełkach odpowiedzialnych za skrypty i kody ?

--------------------------------------------------------------------------------------------
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  odwołuje święto, grilla i piwka nie będzie 😞 Jak zwykle połowiczna poprawa 😞

Wchodzisz w produkt tytuł ok

Zrzut ekranu 2024-07-18 190310.png

Zjeżdżasz niżej pojawia się belka wprowadzająca w błąd 😞 i mamy 10 szt.

Zrzut ekranu 2024-07-18 190329.png

Dobrze że nie usnąłem pisma do UOKiK o wprowadzaniu konsumenta w błąd, planujecie to poprawić czy wysyłać ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

kakabe_2007
#11 Animator#

@kostas11 Faktycznie na "belce" klient widzi zamiast jednego zawiasu za 9 zł informację że sprzedaję 2 zawiasy w cenie 9 zł. Czy Allegro choć raz zrobi coś od początku do końca właściwie ???? To już przestaje być śmieszne.......

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 dzięki za sygnał! Sprawa zgłoszona.

Basia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów