Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Robiąc etykietę za pobraniem DPD wyskakuje mi że "wybrana metoda dostawy nie wymaga numeru IBAN", o co chodzi? Nigdy nie miałam takiej sytuacji
@nasionko_eu spróbuj proszę skorzystać z Wysyłam z Allegro w trybie incognito (tryb prywatny), wyczyść dane strony allegro w przeglądarce. Jeśli to nie pomoże, to poczekaj proszę do jutra do godziny 9:00.
Zmieniamy sposób wypłaty pieniędzy za zamówienia opłacone przy odbiorze na allegro.pl,
Wpłaty od kupujących za przesyłki pobraniowe zobaczysz w osobnej sekcji w zakładce Środki i historia operacji – tak samo, jak w przypadku rynków zagranicznych. Pieniądze, raz dziennie, będziemy automatycznie wypłacać na Twój rachunek bankowy, który wskażesz w Ustawieniach wypłat.
Tutaj informacja na ten temat.
Z tego powodu dzisiaj mogą pojawiać się trudności techniczne związane z nadawaniem takich zamówień.
Dziękuje.
Dzień dobry, jest 40 minut po 9 a nadal ten problem występuje.
Niestety, ale ani na telefonie w trybie incognito ani na laptopie nie można wygenerować etykiety. Kiedy problem zostanie rozwiązany?
Witam Pojawia mi się dzisiaj taki komunikat przy paczkach pobraniowych DPD do Polski: Wybrana metoda dostawy nie wymaga podania numeru iban, wpłatę za przesyłki pobraniowe prześlemy na Twoje środki.
Co można z tym zrobić?
Przy nadaniu paczki poprzez Allegro DPD za pobraniem po raz pierwszy mam sytuację że pojawia się komunikat: Wybrana metoda dostawy nie wymaga podania numeru iban, wpłatę za przesyłki pobraniowe prześlemy na Twoje środki; nie mogę wygenerować etykiety - ktoś się spotkał z czymś takim?
@EURWIS @-VENIRE @82blank te problemy mogą wynikać z wprowadzenia nowych funkcji przy zamówieniach płatnych przy odbiorze, tutaj więcej informacji na ten temat.
Spróbujcie proszę skorzystać z Wysyłam z Allegro w trybie incognito (tryb prywatny), wyczyścić dane strony Allegro w przeglądarce.
Jeśli to nie pomoże, to poczekajcie proszę do jutra do godziny 9:00.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ dziękuję , sprawa rozwiązana
Dzień dobry mam taki problem Wybrana metoda dostawy nie wymaga podania numeru iban, wpłatę za przesy
na telefonie można spokojnie wygenerować etykietkę. Pozdrawiam.
Dzisiaj u mnie wyskakuję ten błąd co powyżej? Jak rozwiązać problem?
"Wybrana metoda dostawy nie wymaga podania numeru iban, wpłatę za przesyłki pobraniowe prześlemy na Twoje środki (COD_IBAN_NOT_EMPTY additionalServices)
(#NP5)"
@plaskur1 czy nadajesz przesyłki za pomocą integratora? Np. Baselinekra? Jeśli tak, to usuń nr IBAN w ustawieniach w integratorze.
W Baselinkerze w Integracji z Allegro mam skasować Numer konta do pobrania IBAN?
@plaskur1 tak, bo te środki będą na twoim saldzie Allegro Finanse. Raz dziennie będziemy je wypłacać na Twoje konto (to samo jakie masz podane w zakładce Ustawienia wypłat).