Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy ktoś zwrócił uwagę, że Allegro do każdej paczki "Allegro Przesyłka Polecona" dolicza do rachunku 10,99 czyli jak za zwykłego pocztexa? Czy może jestem odosobnionym przypadkiem ? Konto oczywiście firmowe
Przesyłki są nadawane przez "Wysyłam z Allegro", z użyciem szablonu z zadeklarowaną wagą nie przekraczającą 1kg, oraz wymiarami sumarycznie poniżej 70 cm, oraz 6 cm najkrótszego wymiaru ( czyli tak jak w wymaganiach z opisu). Skąd więc dopłata ?
@borowy33 Podaj przykład konkretnego zamówienia, przy którym to zauważyłeś. Wtedy będziemy się mogli odnieść do sprawy.
@borowy33 Czy są to zamówienia dotyczące transakcji na koncie, z którego piszesz? Otrzymałam informację, że osoba zajmująca się weryfikacją nie może ich zlokalizować.
@borowy33 6,49 to polecony a 10,99 pocztex48
U mnie OK, sprawdziłem wyrywkowo z ostatniego tygodnia. Za Allegro Przesyłka polecona allegro pobiera 6,49zł, za Allegro Pocztex Kurier 48 - 10,99zł. wykryłeś to w obecnym zestawieniu czy może za sierpień?
Czy udało się rozwiązać te sprawę?
U mnie niestety wystąpił ten sam problem przy dwóch zamówieniach. Zamiast Allegro Przesyłka Polecona za 6.99 zł , system wygenerował list przewozowy dla Pocztex kurier 48 😞
Czy ktoś wie skąd ten błąd, jak to rozwiązać?
@Dywan-LUX czy mogę poprosić Cię o podanie tych dwóch numerów zamówień?
Numer zamówienia: 81f2dd71-8048-11eb-82f9-9b192e8659e3
U nas odwrotnie ,zamiast Pocztex kurier 48 system wygenerował Allegro Przesyłka Polecona 😎
w opcjach zaznaczasz przesyłka polecona
Prawdopodobnie źle zaznaczasz rodzaj przesyłki, musisz zaznaczyć kopertę a nie paczkę,