Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Wszystkie parametry uzupełnione, oferta wydaje się OK, ale po wciśnięciu ww. przycisku robi się na chwilę szary i ponownie pomarańczowy. Pojawia się to, póki co, na naszym koncie MadziaMIIX. Sprawdzane na kilku urządzeniach, cookies usunięte, tryb incognitu sprawdzony, nic nie pomaga.
Też do mam, zgłosiłam to, ale na razie żadnej odpowiedzi
Czy coś wiadomo?
U minie też nie można wystawić oferty
Napisali że im bardzo przykro i dokladają wszelkich starań, ale dalej nic...
Wisi nam z 10 aukcji i NIC, problem nadal istnieje.
@bennsamczesci @sadotomek nasz zespół techniczny wciąż pracuje nad rozwiązaniem, więc w tej chwili pozostaje nam czekać. Przepraszamy za te utrudnienia.
Witam, mam problem z wystawieniem oferty. Po kliknięciu w przycisk "wystaw przedmiot" zupełnie nic się nie dzieje, jak by przycisk nie działał.
U mnie to samo od kilku godzin 😕
Potwierdzam,dalej problem
U mnie to samo od wczoraj. Nie da się nawet edytować oferty. Po kliknięciu "zapisz" również nic się nie dzieje
Miałem to samo, ale widzę, że ludzie wystawiają, więc kombinuję dalej i okazało się to (jak zwykle) sprawa z podczepieniem produktu do katalogu - w jednym przypadku produkt ktoś wprowadził w zupełnym innym dziale i kategorii i nic się nie da zrobić, bo tam figuruje ten EAN, w innym ktoś wprowadził jakieś cudaczne dane i moje prawidłowe są odrzucane, hehehe, cyrk
to że są błędy w katalogu to jedna sprawa tu chodzi o to , że nie działa przycisk WYSTAW PRZEDMIOT. Allegro od ponad doby nie wie jak rozwiązać problem
Dodam tylko, żeby zobaczyć na czym polega wasz problem, trzeba wejść w szkice tam nacisnąć 'pracuj z katalogiem' wtedy wywala na czym polega wasz bład. Błąd systemu to brak tego komunikatu, gdy się naciska 'wystaw...'
"Podany EAN (GTIN) jest niepoprawny. Podaj EAN (GTIN), który istnieje w bazie GS1." To jest nowe g..., które teraz jest pomimo przepisania EAN z produktu. Super 😞
właśnie chodzi o to , że wszystko jest uzupełnione , nie wyskakuje informacją dotycząca błędu a przycisk nie działa . Allegro wie o problemie ale nie bardzo wiedza jak go rozwiązać.
Idź do 'Szkice' i tam na bank masz nie podłączony produkt do katalogu, naciskasz 'połącz z katalogiem', potwierdzasz dane i masz swój "błąd". Przynajmniej wiesz co jest grane, możesz go 'obejść' lub czekać co zrobi Allegro
Problem z wystawieniem aukcji
Opcja wystaw podobną
po uzupełnieniu danych naciskam przycisk wystaw przedmiot i nic się nie dzieje..
przycisk na chwilę jest szary a po ułamku sekundy robi się na nowo pomarańczowy ..
nie ma komunikatu o błędzie a aukcja nie wystawia się , zwyczajny brak reakcji
I gdzie to rozwiązanie ?
nadal nie da się wystawić aukcji..
u mnie to samo, nie mogę od wczoraj wystawić oferty, klikam wystaw i nic się nie dzieje 😕
Mam tak samo, przycisk wystaw nie działa załapuje może po 20 kliknięciach
Potwierdzam, nadal nie działa, albo działa wybiórczo, w co dwudziestej aukcji.
No to chyba jednak coś robią, jak chociaż jedna z dwudestu się wystawia, bo u mnie od wczoraj nie wystawiło się nic