Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę nadać paczki przez smart dpd. Wyskakuje informacja "Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej". nr oferty: 13140881692
Co za... u mnie to samo. Ile można XD
u mnie również
U nas też.
55ec3ec0-9558-11ed-a7a5-d53b2b683906
u na srównież, ale to chyba wina po stronie DPD:
VALUE_INCORRECT.
Non existing routing.
potwierdzam, ten sam problem przy zamówieniu
00e40bf0-928e-11ed-8ee1-33cb48508ca3
U nas To samo allegro reagujcie !!!
POMOCY @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Taki sam problem (
Dziękuję za Wasz zgłoszenia! Wyjaśniam to, dam znać, gdy tylko otrzymam odpowiedź!
AKTUALIZACJA 16.01.2023 g. 9:52:
Otrzymaliśmy informację, że problem został rozwiązany. Nie powinniście mieć już problemów z wygenerowaniem przesyłek DPD.
Będę bardzo wdzięczna za informację, czy potwierdzacie, że problem już nie występuje.
u nas też ten sam problem.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej.
Otrzymałem taka informację podczas składania zamówienia kuriera
nr zamówienia 29859d20-946a-11ed-b2f2-374b8f187391
Mamy dokładnie to samo.
Co wy tam robicie ???? Kilka kolejnych tematów w katalogu sprzedający tyczą tego problemu , ogólnie nie można wygenerować etykiety !!! Uprzedzając - tak wyczyściłem pliki cookies , zresetowałem komputer sprawdziłem na innej przeglądarce i laptopie - problem cały czas występuje.
U mnie dotyczy f82da320-9384-11ed-a41b-bb0f0a8d04b9
wyskakuje komunikat ,,problem a nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami pomożemy"
Nie mogę nadać paczki :
Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej.
Allegro Kurier DPD pobranie
Tylko u mnie czy awaria?
U mnie to samo "Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej." kurier DPD
U mnie to samo, ten sam komunikat
Nie mogę wygenerować etykiety -
"Problem z nadaniem przesyłki. Skontaktuj się z nami. Pomożemy jak najszybciej."
"Nie udało się zamówić jednej lub więcej paczek. Aby dokończyć nadawanie, popraw błędy, które są wskazane w górnej części formularza nadawania lub usuń problematyczną paczkę."
W formularzu nie ma błędów.
Zamówienie - f44028a0-956e-11ed-b9c4-d3a8bb757b68
Mam tak samo chodzi o przesyłki DPD.