Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
|
||
|
Też dostałem o 18:43 takiego emaila
Dostałem na swojego oficjalnego maila na którym mam konto powiązane z Allegro dziwnego maila w języku czeskim
Mieliście podobna sytuację ? Nie mam pojęcia co to jest Early Bird 😆
Podpinam się, taka sama sytuacja
@KupSeTo123 @gosia01180 bardzo proszę, abyście zignorowali tę wiadomość, to nasz błąd, przepraszamy!
Też dostałam takiego e-maila. Jakoś nie wydaje mi się, żeby to była pomyłka allegro. Miniaturka przy wiadomości e-mail jest zupełnie inna niż ta, która zawsze widnieje w wiadomościach od allegro. Chyba jednak dane wyciekły ...
Dzień dobry,
Przed chwilą dostałem taką wiadomość. Proszę o informację, czy jest to próba wyłudzenia moich danych ?
W wiadomości pojawił się prawidłowy numer klienta. Być może problem jest po Państwa stronie.
Nigdy nie korzystałem z czeskiego Allegro.
| ||
|
Mama też otrzymała taką wiadomość, co bardzo ją zaniepokoiło. Chyba powinniście wysłać sprostowanie...
Dostałam taką samą wiadomość
@Client:102480253 @Client:101643605 @zofia_sz bardzo proszę, abyście zignorowali tę wiadomość, to nasz błąd, że ją otrzymaliście. Przepraszamy!
Czy Allegro wystosuje oficjalny komunikat .. w tej sprawie ????
@SebastianD2910 co dokładnie masz na myśli? Osoby wypowiadające się na Gadane, oznaczone obok loginu słowem "Moderatorka" (lub - tak jak ja - "Administrator") i znaczkiem Allegro - to pracownicy Allegro, występujący tu oficjalnie.
Jeżeli nie sprzedajesz na Allegro.cz, dostałeś tego maila przez pomyłkę - jeszcze raz przepraszamy!
A zapytam jeszcze .. Czy w takim przypadku .. Allegro wystosuje odpowiedni komunikat drogą mailową .. pytam .. bo jak wiemy są osoby które nie mają pojęcia o tej ,, pomyłce ''.. Zatem jak Allegro wystosuje się do rozwiązania tego problemu ...
@SebastianD2910 kolejny mail nie zawsze jest dobrym rozwiązaniem, może wprowadzić większe zamieszanie - natomiast decyzja w ten sprawie nie została jeszcze podjęta, będzie zapewne zależała od skali i rodzaju zapytań, jakie dostajemy cały czas w tej sprawie.
Ok rozumiem .. Dziękuję Liczę na rozstrzygnięcie tej sprawy ..
Poniżej część maila:
Váš účet zapojený do akce Early Bird překročil za tento měsíc limit slev na provizi z prodeje, který činí 50 000 CZK brutto.
Nadawca jest info@notifikace.allegro.cz
Nie korzystam z aplikacji w innym kraju nie wiem o co chodzi
@jadwigal29 to pomyłka allegro do wszystkich wysłali spam 😆
Tez taki e-mail dostałam wyglada całkiem realnie ale to napewno spam. Tez nie posiadam w Czechach konta
Ja tez dostałam tego maila a nigdy nic nie sprzedawałam na allegro
@anthological przepraszamy, to nasz błąd. Prosimy zignoruj tę wiadomość.
Również dostałam takiego maila po czesku