Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Po ostatniej podwyżce prowizji myślałem, że to już jest sufit. Dzisiaj widzę jak bardzo się myliłem. Prawie dwadzieścia procent prowizji to jest zwykły **piiip**yzm.
Nie znasz możliwości allegro, poczekaj aż dowalą 100% prowizji bo prezesom na wypłaty dla pracowników nie wystarczy.
@kacper68-39 Powtórz sobie 100 razy przed zaśnięciem Sprzedawanie na Allegro nie jest obowiązkowe 🐭
@SpeedyGonzalezzWygląda na to, że Allegro wyprasza mnie ze swojej platformy sprzedażowej. Właśnie sprawdziłem konkurencję i wygląda to całkiem dobrze (prowizja 10%), brak opłat za wystawianie. Jak będzie zobaczymy.
jest spoko alternatywa dla części samochodowych która działa już na całą Europe, bierze 10%, darmowe wystawianie i nie trzeba nawet organizować kuriera, sami wszystko załatwiają. Myślę, że kwestią czasu jest jak handlarze tam odejdą a chciałbym przypomnieć, że używane części samochodowe generuje obroty ostrożnie szacując ok 35 000 000 zł miesięcznie (tak, 35 milionów z których allegro kroi 20%) i mam nadzieję, że stracą ten kawałek tortu. Nazwa w/w strony to ovo**, polecam.
@bumper3 @kacper68-39 Tak właśnie będzie. Czasy korpomolochów ze wszystkim powoli mijają, teraz w handlu on-line będzie dominować branżowa specjalizacja. Ja się stąd zwinąłem na koniec miesiąca - i nie narzekam 😋