Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy u kogoś w dniu dzisiejszym również występuje problem z brakiem widoczności wszystkich ofert? Na sklepie mam ok. 7500 produktów, widocznych nieco ponad 1000...
Otrzymałam odpowiedź z zespołu technicznego, że występują globalne nieprawidłowości związane z wyświetlaniem ofert w serwisie 😕
Taki piąteczek..
Globalne to brzmi groźnie . Zwykle jak allegro wprowadza jakieś zmiany zwane potocznie "ułatwieniami" to coś na portalu szwankuje.
Ciekawe jak długo będą naprawiać usterkę. Jesteśmy totalnie wykluczeni ze sprzedaży 😕
Pytanie, czemu to dotyczy tylko mniejszych sprzedawców? Przypadek?
Tak u nas jest to Brak Ofert ;/
O, też nieźle 😕
Sprawdzałam konkurencję, oczywiście u grubych ryb ten problem nie występuje.
[aktualizacja, godz. 14:00]
@lookrowana @Butiktalulla @magic-trinkets @LAEMI-PL @b-one2016
Wdrożyliśmy poprawkę, przepraszamy za utrudnienia!
Rozumiem. Czekamy. Proszę o informację, gdy usterka zostanie naprawiona.
Czy przewidujecie rekompensaty z zaistniałej usterki?
Oferty które mają włączone wyróżnienie również nie są wyświetlane, a dzień promowania ucieka!
@magic-trinkets Napisz do nas tutaj w tej sprawie: https://allegro.pl/pomoc/kontakt.
Nie liczyłabym na więcej niż: PRZEPRASZAMY ZA NIEDOGODNOŚCI..
Czemu nigdzie nie zamieściliście informacji o awarii?
U nas też 0 sprzedaży.
W wariantach produktowych nie widać ofert lub widać nieprawidłowe np.
Na poniższej aukcji z rozmiarem XL (sprzedawca LAEMI) jak klikniemy inny inny rozmiar i potem wrócimy do XL to zmieni się sprzedawca na (LubimyPolskie).
https://allegro.pl/oferta/legginsy-polskie-getry-bawelniane-czarne-xl-42-12681726188
od kiedy trwa ta "usterka" ? U mnie też ZERO sprzedazy
Pewnie już w nocy coś się zadziało. U mnie o 6:00 już tak było. Dostałam odpowiedź przed chwilą że w przeciągu 2h powinni to naprawić.
Tylko u nas między 6 a 13 jest najwięcej zamówień. Usłyszałam tylko przepraszam.
a jak sprawdziłeś ile ofert ma widocznośc ?
Wchodzisz w jakąkolwiek swoją ofertę ->sklep sprzedającego. Tam wyświetli Ci się liczba widocznych dla klientów ofert.
no tak racja... dzięki nie pomyślałem - u mnie niby widać all na teraz