anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

4 dzień czekam na przelew od allegro i nic

edi34730
#7 Wielbiciel#

Witam was 🙂 ostatnio moja narzeczona chciała bym sprzedał jej telefon na allegro ok spoko wszystko git gdy zmieniłem numer konta z mbanku na bank polski zaczeły się schodzy zrobiłem już 2 przelewy i czekam i nic a kasa siedzi a kupujący czeka na wysyłkę . Pomożecie ?

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@edi34730 Dane rachunku do wypłat muszą być zgodne z danymi właściciela konta Allegro. W Twoim przypadku tak nie jest, dlatego nie możesz aktywować wypłat. 

Wykonaj przelew weryfikacyjny ze swojego rachunku.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

edi34730
#7 Wielbiciel#

Konto bankowe jest aktualnie na narzeczoną więc co niby złe robię bo chyba jestem zacofany ;(

oznacz moderatorów

edi34730
#7 Wielbiciel#

To konto które mam w mbanku zmieniłem bo chce je zamknąć więc dlatego zmieniłem numer konta na bank Narzeczonej .

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@edi34730 Jeśli konto Allegro jest założone na Twoje dane, nie wypłacisz pieniędzy na rachunek Narzeczonej.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

🤣🤣🤣

Czu zgodnie z regulaminem Allegro jest sprzedaż produktów innych osób?

oznacz moderatorów

mwmonety
#21 Demiurg#

@Halfrunt Można coś sprzedać ale tylko za jego wiedzą i na swoją odpowiedzialność . Za sprzedaż odpowiada sprzedawca . Osobiście nie raz sprzedaję u siebie w antykach przedmioty innych osób za ich wiedzą bo sami nie potrafią ,nie chcą zakładać konta tylko po to by coś sprzedać lub liczą że w sklepie sprzedadzą szybciej lub drożej.

oznacz moderatorów

edi34730
#7 Wielbiciel#

Ok Dobrze rozumiem zrobiłęm 2 przelewy weryfikacyjne z mbanku na przelewy24 oraz pay-u ile zaś muszę czekać ?

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@edi34730 Maksymalnie kilka dni roboczych.

Natalia
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów