Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam was 🙂 ostatnio moja narzeczona chciała bym sprzedał jej telefon na allegro ok spoko wszystko git gdy zmieniłem numer konta z mbanku na bank polski zaczeły się schodzy zrobiłem już 2 przelewy i czekam i nic a kasa siedzi a kupujący czeka na wysyłkę . Pomożecie ?
@edi34730 Dane rachunku do wypłat muszą być zgodne z danymi właściciela konta Allegro. W Twoim przypadku tak nie jest, dlatego nie możesz aktywować wypłat.
Wykonaj przelew weryfikacyjny ze swojego rachunku.
Konto bankowe jest aktualnie na narzeczoną więc co niby złe robię bo chyba jestem zacofany ;(
To konto które mam w mbanku zmieniłem bo chce je zamknąć więc dlatego zmieniłem numer konta na bank Narzeczonej .
@edi34730 Jeśli konto Allegro jest założone na Twoje dane, nie wypłacisz pieniędzy na rachunek Narzeczonej.
🤣🤣🤣
Czu zgodnie z regulaminem Allegro jest sprzedaż produktów innych osób?
@Halfrunt Można coś sprzedać ale tylko za jego wiedzą i na swoją odpowiedzialność . Za sprzedaż odpowiada sprzedawca . Osobiście nie raz sprzedaję u siebie w antykach przedmioty innych osób za ich wiedzą bo sami nie potrafią ,nie chcą zakładać konta tylko po to by coś sprzedać lub liczą że w sklepie sprzedadzą szybciej lub drożej.
Ok Dobrze rozumiem zrobiłęm 2 przelewy weryfikacyjne z mbanku na przelewy24 oraz pay-u ile zaś muszę czekać ?
@edi34730 Maksymalnie kilka dni roboczych.