Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zalogować się w InPoście na swoje konto za pośrednictwem Allegro.
Pojawia się komunikat:
"Upsss Pojawił się problem z zalogowaniem przez Allegro."
Coś wiadomo?
Mam to samo
To samo i u mnie
Dzieje się tak na każdej przeglądarce i po przelogowaniu.
Witam, mamy problem z logowaniem przez "zaloguj przez allegro" managera paczek INPOST. Ma ktoś podobny problem?
Witam. Nie mogę powiązać konta allegro z menadżerem paczek Inpost. W allegro mam komunikat:
Twoje konto Wysyłam z Allegro jest połączone z InPost i możesz nadawać przesyłki.
Możesz mieć aktywną tylko jedną integrację z InPost. Jeśli chcesz używać innego tokenu API, zaktualizuj go na stronie.
A jak chcę dodać konto w Inpost to pokazuje się komunikat:
Wystąpił nieoczekiwany błąd. Proszę spróbować później.
Prosz o pomoc. Pozdrawiam.
nie mogę powiązać konta z inpost ,a wcześniej było powiązane i wszystko działało , teraz wyskakuje błąd rwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!
ja tak samo , mam ten sam problem
Tutaj jest główny wątek do dzisiejszej awarii
U mnie też. Nie można ściągnąć przesyłek, ani powiązać konta w Managerze paczek Inpostu.
Oczywiście konto było powiązane. Przy próbie ponownego powiązania pisze "Wystąpił nieoczekiwany błąd. Proszę spróbować później."
Wszędzie chyba to samo, oczywiście całkowity brak kontaktu w tej sprawie z allegro
@nowcar01 tu akurat inpost coś namieszał
u mnie to samo. Próbowałam na innej aplikacji również, gdzie mam nie tylko inpost ale to samo nie da się powiązac konta. Problem po stronie allegro i zero kontaktu z ich strony, jak zawsze mają nas sprzedawców w d...
@pw-q jak miałeś wcześniej dodany token inpost do allegro to spróbuj przez WzA
@Klocko-m-ania Rozumiem, że chcesz zalogować się do Managera Paczek Inpost?
tak nie można się połączyć i pobrać przesyłek
Nie odpinajcie aplikacji od konta allegro.
Problem jest z logowaniem przez allegro logujcie się e-mail + hasło ZÓŁTY PRZYCISK "ZALOGUJ".
Tak, zgadza się, chcę się zalogować do Managera Paczek na stronie InPost.
Nie mam też możliwości zintegrowania swojego konta Allegro z InPostem.
same zalogowanie nic nie daje skoro nie można pobrać przesyłek z allegro