Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zalogować się w InPoście na swoje konto za pośrednictwem Allegro.
Pojawia się komunikat:
"Upsss Pojawił się problem z zalogowaniem przez Allegro."
Coś wiadomo?
u mnie też, tj jak na menagrze się przełączam to jedno jest już ok, drugie nie 😕
Dzisiaj od rana nie działa mi import paczek z Allegro - jest informacja o błędzie. Ponowne powiązanie Inpost z Allegro po stronie Allegro nic nie dało.
Inpost się wyłożył. Możliwe, że atak hakerski. Ostatnio blika forsowali.
Podczas importu paczek pokazuje się błąd:
Paczki importowane są w ten sposób od miesięcy każdego dnia. Błąd pojawił się dzisiaj. Gdzie szukać problemu? Allegro czy w aplikacji InPosta?
Tutaj jest główny wątek do dzisiejszej awarii
Problem wciąż nierozwiązany. Czy jakość sprzedaży na dzień dzisiejszy zostanie zawieszona skoro Inpost jeszcze nie naprawił usterki ?
Ta aplikacja Inpostu to badziew. Brzóska Samochody i mieszkania rozdaje oczywiście swoim znajomym bo to przekręt zamiast zatrudnić porządnych informatyków. Kiedy nastąpi zmiana w tym badziewnym manager paczek ? Dlaczego za każdym razem wysyłając paczkę trzeba zaznaczyć ten kretyński regulamin ? Jakoś po napisaniu emaila nie wyskakuje komunikat o akceptacji regulaminu skrzyni pocztowej. Zarabia miliony, a aplikacja to syf kiła mogiła.
Bardzo jestem ciekawa czy do końca roku doczekamy chociaż jednego pełnego tygodnia kiedy jakaś forma dostawy się nie wykrzaczy.
U mnie również błąd w menadżer paczek inpost. błąd połączenia z allegro
@WIECZOREKPL @MichalJarlinski jak mieliście wcześniej dodany token API do allegro to spróbujcie z WzA może pójdzie
Tutaj jest główny wątek do dzisiejszej awarii
pewnie to przez tą obniżkę cen spadła cena i jakość usług 😂
Dobry ruch szach mat ze strony Allegro. Nie chcecie korzystać z wysyłek Allegro to będziemy odłączać konta powiązane z Inpost, a jutro lawina punktów ujemnych za wysyłki nie w terminie.
@Syrena_zT@N_Nitka28@RaBarbar_ka@MiMary@w_kiwi@Sa_nova@la_nika@nat_not@_HolaOla_ możecie zadeklarować, że Allegro nie policzy dzisiejszych przesyłek Inpostu do Statystyk? Wtedy przestaniemy was zasypywać wpisami.
No właśnie. Inpost działa, bo nadania z innych marketów przechodzą. Tylko jest problem z integracją z allegro - czyli problem jest z allegro a nie inpostem.
Inpost potwierdził problemy techniczne. Proszę Was o cierpliwość. Czekam na informacje w tej sprawie.
U mnie już działa normalnie.
U mnie nie działa 😞
powinniście dodać taką informację przy wyborze dostawy przez klienta