Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam w opisie aukcji mam taki zapis > NA TABLICZKI NAKLEJONA PRZEŻROCZYSTA FOLIA ABY NIE ULEGŁY PORYSOWANIU < słowo uszkodzeniu też odpada nie moge wystawić aukcji , dostaje komunikat że podany stan przedmiotu NOWY koliduje z opisem który zdanie AI mówi że przedmiot jest uszkodzony ?
Porysowaniu. A jak to sobie zmienisz na - Na tabliczki naklejona przezroczysta folia ochronna?
@Salto-Wroclaw gdyby to było AI, to zrozumiało by całe zdanie, a już na pewno widziało by różnicę pomiędzy PORYSOWANIU, a PORYSOWANY😉
A próbowałeś zastosować zapis, taki jaki zaproponował @Client:74250890?
Tak próbowałem nie przechodzi nawet taki zapis > DO USUNIECIA PRZEŻROCZYSTA FOLIA Z TABLICZKI < ??? ten sam komunikat > Wskazana wartość parametru Stan w Twojej ofercie nie pokrywała się z informacjami zawartymi w opisie przedmiotu < podobno dział techniczny sprawdza
Widzę, że kontaktujesz się z nami mailowo więc nie będę powielał konsultacji. Otrzymasz odpowiedź mailowo w zgłoszeniu nr 56008914.
to nie jest AI, to jest szukanie określonych słów i zwrotów w treści oferty. Gdyby allegro używało AI do sprawdzania ofert to wszystko by się wysypało bo tu jest taki .... że AI na dzień dobry usunęło by 1/3 aktywnych ofert.
Czyli nie odróżnia słów uszkodzony od uszkodzenia ? , a co w tym jest nie ok że też nie jest zgodne z regulaminem ? > DO USUNIECIA PRZEŻROCZYSTA FOLIA Z TABLICZKI < ?
Wystarczy że zrobią filtr "uszkodz*" gdzie * to dowolna końcówka
usuń "DO USUNIĘCIA" i myślę że przejdzie.
Ja bym napisał "TABLICZKA FABRYCZNIE ZAFOLIOWANA"
albo "TABLICZKA ZABEZPIECZONA FOLIĄ"
@mix-mce to są podobne filtry jak tu na forum, nie możesz napisać pie_rdoły, bo usuną😉 , ale jebią się już przechodzi😁, wystarczy poznać słownik który był zastosowany w filtrach i można wszystko napisać w aukcji dobierając odpowiedni słowa
@KOGIEL_T 😄 zaśmiałem się
@Salto-Wroclaw bot najwyraźniej zbyt dosłownie zrozumiał frazę "DO USUNIĘCIA"😉
@Salto-Wroclaw napisz tabliczka zabezpieczona zdejmowalną folią ochronną
Myślę, że AI po dniu pracy w korporacji allegro, potrzebowało by, terapii u psychologa.