Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy aktualizacja statusu przesyłek allegro delivery działa poprawnie? Nadałem kilka paczek a status nie uległ zmianie. Czy ktoś ma ten sam problem?
No, w końcu zrozumiałeś, o co mi cały czas chodzi.
Ps. W usłudze Allegro Delivery zgodnie z regulaminem usługi przewoźnikiem jest Allegro. Nie ma tu znaczenia który przewoźnik fizycznie obsługuje przesyłkę.
Przed chwilą Kurier DHL poinformował mnie że obie przesyłki wysłane w dniu dzisiejszym zostały odebrane przez niego z paczkomatu ......... W systemie śledzenia Allegro dalej widnieją jako "przygotowane przez nadawcę" ...... czy jutro polecą punkty ujemnie za brak wysyłki w terminie ???
Śledzenie nie jest aktualizowane w czasie rzeczywistym. Odczekaj jakiś czas i sprawdź status ponownie.
Ps. W skrajnym przypadku status zmieni się dopiero jak kurier wróci do oddziału i zgra dane z terminala. Ale normalnie terminal kuriera synchronizuje się co jakiś czas przez internet.
@pwhydromet Rzeczywiście status paczki zmienia się w momencie odebrania jej przez kuriera. 🙂
@sklepRTVSAT @kakabe_2007Otrzymałam informację, że mieliśmy niedużą awarię techniczną, która spowodowała opóźnienia w aktualizacji statusów paczek. Na szczęście sytuacja została szybko opanowana i wszystko wraca do normy.
W najbliższym czasie statusy powinny być już widoczne prawidłowo. Dziękuje Wam za cierpliwość!
@N_Nitka28 nadal nie działa ORLEN i teraz dodatkowo POCZTEX sypiecie się na całego.
@sklepRTVSAT czy możesz podać konkretne przykłady? Sprawdziłam wyrywkowo np. przesyłkę PX7160329356 oraz AD00PV47N7, czyli ostatnie przesyłki z tymi metodami dostawy na Twoim koncie, i widzę, że w obu przypadkach statusy są zaciągane poprawnie.
@Syrena_zT już działa. Temat proszę zakończyć bez możliwości pisania kolejnych wątków.