Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Allegro Analytisc podaje błędne dane.
Czy znacie problem a jeśli tak czy wiadomo kiedy można spodziewać się jego rozwiązania ?
@planeta_kabli co dokładnie nie działa poprawnie w Allegro Analytics?
Nie pobiera danych przynajmniej od 2 mar 2024, 00:36.
Ostatni zakup jaki widzę na AA jest z 12 mar 2024, 00:25
@planeta_kabli prześlij mi proszę cały zrzut swojego ekranu wraz z widocznym paskiem adresu oraz datą i godziną.
@planeta_kabli dziękuję, ale potrzebujemy zrzutu z wtyczkami, które usunąłeś oraz datą i godziną. Możesz być spokojny, nikt poza mną go nie zobaczy, bo zablokuję wyświetlanie tego zdjęcia dla innych.
Na screenie jest data i godzina lewy dolny róg. a poza ulubionymi zakładkami nic nie usunąłem.
Jeśli chcesz mieć datę i godzinę w prawym rogu mogę się ponownie zalogować jednak myślę ze nie ma potrzeby.
@planeta_kabli potrzebujemy datę i godzinę z okna przeglądarki, a nie z Allegro Analytics i tak, również z ulubionymi zakładami plus używanymi wtyczkami (a tych tutaj nie widać).
Dziwne macie wytyczne, ale proszę
@planeta_kabli dziękuję, już to sprawdzamy.
@planeta_kabli na tym zrzucie jest zaznaczony zakres dat tylko z 12.03. Jak wygląda sytuacja gdy ustawisz szerszy zakres?
Przez przypadek odznaczyłem Twoja wypowiedź jako rozwiązanie, jeśli możesz zmień proszę.
Wybierając inny zakres wszytko jest ok - pokrywa się z realną sprzedażą.
@planeta_kabli czyli dane są błędne tylko z dziś?
Tak, tylko dane z dziś są błędne. Od kilku lat pracuję z tym narzędziem i nie zauważyłem jeszcze nic podobnego.
Problem jednak jest na pełną skalę, wpisz jakąkolwiek frazę, np karma i zobacz co się dzieje.
Tak więc albo nikt nie spojrzał w ogóle na ten moment co się tam wyprawia albo tak pyta grając na czas i myśląc że się samo naprawi
@planeta_kabli nie gramy na czas, bo sprawdzamy co może być przyczyną tej sytuacji, ale potrzebujemy do tego szczegółowych informacji, dlatego dopytuję Cię o konkrety.
Nie mówię, że gracie na czas ze mną - ale może ktoś z działu techniczego z Tobą, niemniej pytanie jaki otrzymujesz od działu IT, o ile faktycznie szukają już rozwiązania wydają się być średnie, skoro to chyba pierwsze co rzuca się w oczy 🙂
Nie przeszkadzam pracujcie spokojnie
Dokładnie tak jest - dzisiaj zdechła analityka.
@atechnik_sklep podeślesz mi cały zrzut swojego ekranu?
Witam
Mam dzisiaj problem ze sprawdzeniem raportów w analytics,czy jest jakaś awaria?
@Simplymanpl @planeta_kabli sprawdźcie proszę, czy problem występuje dziś nadal dla zakresu dni 12-13.03? Jeśli tak, podeślijcie mi proszę aktualne zrzuty z trendu i dla poszczególnych wartości z z widocznym całym oknem przeglądarki oraz datą i godziną. Będziemy dalej wyjaśniać ten błąd.