Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wypłacono rekompensatę z allegro protect (połowę ceny) zupełnie bezpodstawnie (na lokalnie). Kupujący nie wysłał ani jednego dowodu że produkt był niezgodny z umową (co sami stwierdziliście w momencie pierwszego razu kiedy zamknęliście dyskusje kiedy rozpatrzyłem ją negatywnie), a teraz ani nie mam przedmiotu ani pieniędzy, ponad to mam blokadę na koncie. Jak dla mnie jest to totalny absurd że taka osoba dostała chociażby grosz na co ja się nie zgodziłem. Oczekuje korekty na moim koncie allegro finanse bo to jest jakaś patologia
Allegro Protect [831751-1731099336]

Proszę o interwencję, pozdrawiam. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_  

@Client:121376412 Widzę, że skontaktowałeś się z nami w tej sprawie i jest ona w trakcie weryfikacji. Odpowiedź otrzymasz mailowo, w zgłoszeniu o numerze 46258410.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ Od ponad 24h jest zupełny brak kontaktu w tej sprawie. Ile jeszcze może to potrwać zanim otrzymam odpowiedź?
@Client:121376412 Zgłoszenia są rozwiązywane w kolejności, w jakiej do nas trafią. Proszę Cię o jeszcze odrobinę cierpliwości.
Minęło 48h a i odpowiedzi dalej brka mimo że ponoć jest oznaczone jako ważne. No przecież powinni odpisywać szybciej bo mam 14 dni a potem mi grozić sądem i wpisem do BIK zaczniecie grozić. @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Cześć, @Client:121376412. Nasz doradca od 13.11 jest z Tobą w kontakcie w kontynuacji korespondencji odnośnie wniosku Allegro Protect. Przekazaliśmy Ci już wszystkie informacje w tej sprawie.
Niestety nie otrzymałem informacji zwrotnej. Jedyne co 13.11 otrzymałem to że wypłacićliście państwo pieniądze jednak ja chciałem się od tego odwołać ponieważ jest to zupełnie bezpodstawne i nie rozumiem dla czego to ja mam płacić połowę ceny za mój własny tablet który sprzedałem i teraz nie mam połowy pieniędzy (w znaczeniu ujemny balans allegro finanse) ani tabletu
.