Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Czy ktoś spotkał się z sytuację, gdzie oferty na allegro.cz mają rabaty po 5%, 13% ? I mają takie ceny mimo, że my jako sprzedawca ich nie ustawialiśmy.
Korzystamy z zewnętrznej integracji prestashop-x13. Ale tutaj wszystko działa dobrze. Nie ma możliwości aby tylko na czeskim allegro wrzucało promocje.
Ponadto akurat produkt o który zapytaliśmy się obsługi allegro ma u nas na stronie -10% rabatu. A na allegro ma 13.
Oczywiście żeby była jasność, ceny ofert wysyłanych przez integracje są cenami detalicznymi bez promocji.
Nam allegro sugeruje że to zewnętrzne oprogramowanie. Ale nie pokazali nam na podstawie czego tak twierdzą.
@Roach_Shop podaj proszę przykładowe numery ofert, dla których pojawiły się rabaty. Sprawdzę wtedy te oferty. 😊
Tutaj nasze allegro czeskie, w zasadzie skoro błąd jest zauważony przez nas w tym w/w produkcie, to będzie powielony wszędzie gdzie jest jakiś rabat: www.allegro.cz/uzivatel/Roach_Shop
@Roach_Shop widzę, że prowadzisz korespondecje w zgłoszeniu o numerze 45412319. Zaczekaj proszę na odpowiedź od naszego Doradcy, Twój przypadek jest w trakcie weryfikacji.
Tak, cały czas mam informację że to zewnętrzne oprogramowanie. Ale nie przedstawiono mi dowodu, który chociażby mógłbym przedstawić firmie zewnętrznej od której mamy integracje.
@Roach_Shop ale skoro korzystasz z zewnętrznego oprogramowania do zarządzania to zacznij od sprawdzenia w nim co kliknąłeś, oni tylko potwierdzą że do edycji doszło przez API i po sprawie 😄
Zanim napisałem ten post, sprawdziłem konfiguracje. I nie znalazłem tam nic co by miało wpływ na losowe produkty wystawiane na czechy