anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Days

wiki0441
#13 Ambasador

Dzień dobry, biorę udział w kampanii Allegro Days. Mam pytanie o ofertę 17835131000. Wykluczyłam ją z programu dziś rano, minęło kilka godzin, a ona nadal jest dostępna w obniżonej cenie. Proszę przywrócić ją do ceny bez programu- 199,99zł, zanim zostanie zakupiona  @Syrena_zT @N_Nitka28 @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @Sa_nova @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@wiki0441 

Po wykluczeniu oferty z kampanii Allegro Days, może minąć trochę czasu, zanim zmiany zostaną wprowadzone na platformie.

Zalecam, abyś sprawdziła status oferty za kilka godzin. Jeśli oferta nadal będzie dostępna w obniżonej cenie, proszę o ponowny kontakt.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

Dobrze, ale od zmiany minęło już kilka godzin, a nie chciałabym już sprzedać tego produktu w tak niskiej cenie.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@wiki0441 

Widzę, że oferta 17835131000 już jest w poprzedniej cenie 199,99 zł.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

@gdvorek ja widzę tą ofertę za 42,90zł, nawet sprawdzając w innej przeglądarce. Sorry, ale wolę się upewnić, czy na pewno jest w cenie, w której chcę go sprzedać?

wiki0441_0-1760359595686.png

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@wiki0441 Ja widzę tę ofertę w cenie 199 zł 😉 Screenshot.png

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

Teraz też już widzę dobrą cenę, dziękuję 😉

oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

@N_Nitka28 @gdvorek zaufałam Wam, że oferta jest w regularnej cenie 199,99 (tak widziałam ją na liście w moim asortymencie, więc w połączeniu z Waszymi zapewnieniami uznałam, że jest ok). Produkt się sprzedał, ale nie w tej cenie, tylko w cenie z programu, z którego usunęłam go dużo wcześniej. Miał się sprzedać za 199,99zł. Nie chcę go sprzedawać za 20% ceny. Co teraz?

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@wiki0441 Oferta była w regularnej cenie. Wysłałam zrzut ekranu. 

Skontaktuj się proszę z nami w tej sprawie przez formularz.  

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

@N_Nitka28 napisałam przez formularz z samego rana i do tej pory nie mam odpowiedzi. Dziś powinnam wysłać wodę. Nie wiem, co mam robić

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@wiki0441 

Nadałem sprawie priorytet, proszę o cierpliwość.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

Dziękuję i czekam dalej

oznacz moderatorów

wiki0441
#13 Ambasador

@gdvorek niestety nadal nie mam odpowiedzi, dlatego wstrzymuję wysyłkę paczki, proszę o wyłączenie jej ze statystyk wysyłki w terminie. Chodzi o zamówienie nr 2f618420-ab87-11f0-8901-f1f0918a6d43.

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@wiki0441 

Proszę ubzroić się w cierpliwość i proszę swoją prośbę o wykluczenie zamówienia kierować drogą mailową jak otrzymasz od nas odpowiedź.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów