Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_ kurier nie zrealizowal zlecenia z wczoraj, nikt nie odebral paczek zlecenie 5762360724WWW w wyznaczonym czasie choc specjalnie czekalam godzine po pracy.. pisalam na czacie ale oczywiscie do tej pory nie mam zadnej odpowiedzi ani wyjasnienia. Nie wiem czy paczki zostana dzis odebrane??? Klienci juz maja pretensje i negatywy opczywiscie dostane ja.. nie wiem co jest z wami od tygodnia nie da sie doprosic o żadną pomoc, zgłaszam problemy z wysyłkami i nic zero odpowiedzi. Prosze o PILNĄ INTERWENCJĘ
@petinek_pl Podaj proszę numery przesyłek, o które chodzi.
@nat_not 28074037624 i 28074037613 . Podałam też już powyżej nr zlecenia. Nie jestem w stanie niczego się dowiedzieć i z nikim skontaktować. Kurier nie odbiera, centrala dhl nie odbiera, oddział na moim rejonie nie odbiera, allegro nie odpisuje... za niedługo zamykam sklep i paczki znowu nie zostaną odebrane? Jesli dzis paczki nie zostaną odebrane klienci dadzą negatywa i anulują zakup a ja poniosę koszty. Prosze o pilną informację
@petinek_pl Poprosiłam o weryfikację tych przypadków. Gdy będę wiedzieć więcej, odezwę się ponownie.
No ale ja to juz od wczoraj slysze wlasnie o tym piszę ! 😫😫 znowu nie ma kuriera po odbior juz drugi dzien! Super czyli kolejny dzien bez nadania paczek.. prosze wyjasnijcie to moim klientom.
Kolejny dzien i kurier się nie pojawił bo i po co. W dodatku otrzymałam informację,że zgłosił że nie zastał nikogo na miejscu...to jest jakieś chamstwo, czekałam specjalnie po godzinach pracy..po raz trzeci ponowiono zlecenie na jutro. Zaniosłam sama ciężkie paczki do punktu żeby klienci widzieli że coś zrobiłam bo przeciez nikt nie przyjedzie!!!a paczki w systemie od kilku godzin o nadaniu widnieją dalej jako "w przygotowaniu przez nadawcę"!!!!!!!!!! KTO PYTAM SIE KTO POTEM USUNIE MI NEGATYWY?!?!?!?!I co zrobiliscie allegro poza przyjeciem zgloszenia i wysłaniem maila do DHL????
Nie jest dobrze.😓
Jest fatalnie zarówno z DHL jak i UPS, po co Allegro zmusza sprzedających do tych przewoźników, skoro to nie działa.
@petinek_pl dziś nasz pracownik w rozmowie telefonicznej wyjaśnił Ci, że kontaktowaliśmy się już z przewoźnikiem w Twojej sprawie, ale na ten moment nie możemy nic więcej zrobić.
@_HolaOla_ Ola - mozecie. Wystrzelić w kosmos Delivery i One.
@_HolaOla_ czy przeczytałaś wiadomość? Tak, na wasz telefon z informacją że wysłaliście tylko maila do DHL napisałam właśnie powyżej cyt."co zrobiliscie allegro poza przyjeciem zgloszenia i wysłaniem maila do DHL?" a dostaje znowu odpowiedź taką na jaką odpisałam - czyli nic nie zrobiliście, wystarczy tak napisać. Po drugie -rozumiem że przesylki oczywiscie zostały już wyłączone z jakości sprzedazy
@_HolaOla_ oraz po raz kolejny prosze o rozwiązanie sytuacji- paczki nadane w punkcie kilka godzin temu a kupujący dalej widzą że są w przygotowaniu przeze mnie.. no jak ma sprzedawca nie obrywać jak kupujący widzi wiecznie zakłamane informacje- on widzi tylko że od 2 dni nawet nie przygotowalam paczki..a ona od 2 dni z rana czekała na odbiór a teraz jeszcze człowiek sam ja zanosi do punktu i dalej pisze że nie nadana..skanowana przy mnie.. CO JEST??
Status paczek się zmieni na odebrane od klienta w momencie gdy kurier wyjmie je z automatu/punktu. Do tego czasu widnieje jako oczekuje na nadanie. Takie w allegro są standardy.
@petinek_pl podaj proszę numery wszystkich nieodebranych przesyłek, a skonsultuję możliwość wykluczenia ich z jakości Twojej sprzedaży.
@N_Nitka28 @RaBarbar_ka naprawdę? Po pierwsze myslalam,ze juz je wykluczyliscie bo zgłaszam to od 3 dni. Po drugie, przeciez jest powyzej napisane... 28074037624 i 28074037613
@petinek_pl zamówienia zostały wykluczone.