anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro dla indywidualnych sprzedawców

MAMY ROZWIĄZANIE!
ALA51
#7 Wielbiciel

Nie mogę zobaczyć produktów wystawionych przeze mnie na Allegro. W momencie przejścia na sprzedaż program przerzuca mnie na Allegro Lokalnie. 

Czy jest to końcowa szykana dla klientów indywidualnych, którzy są z Allegro Polska od bardzo wielu lat? 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@ALA51 

Zanim zaczniesz doszukiwać się "szykan", lepiej najpierw sprawdzić, co faktycznie się dzieje - w większości przypadków to kwestia sposobu wystawiania, a nie żadna złośliwość Allegro.

Sprzedaż na allegro.pl z kontem prywatnym jest możliwa. Jeśli podczas wystawiania następuje przekierowanie na Allegro Lokalnie, to na dole strony powinna być opcja wystawienia "przez dotychczasowy formularz". Można też skorzystać bezpośrednio z formularza wystawiania na allegro.pl.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Twoje pytanie zrozumiałam inaczej niż moderator. Jeśli on ma rację to niepotrzebnie się produkuję. Jeśli nie to swoje oferty na głównym Allegro znajdziesz tutaj 

Mój asortyment - Allegro

A nie mozesz w nie wejść prawdopodobnie przez to... Jakiś myślący inaczej wszystko dotyczące głównego Allegro umieszczał po lewo, a lokalnego po prawo. W tym jednym wypadku zrobił na odwrót. Sama co chwilę klikam lokalne zamiast głównego, a potem cieżko bluzgam i klikam drugi raz. Tak już z dobre kilka miesiecy...

Screenshot_29.png

Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@AnnaG-Antyki 

Dzięki za udzielenie się w wątku! Możliwe, że źle zrozumiałem problem autora.

@ALA51 

Daj znać, proszę, czy któraś z powyższych odpowiedzi wyjaśnia Twój problem.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów