Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Nie mogę zobaczyć produktów wystawionych przeze mnie na Allegro. W momencie przejścia na sprzedaż program przerzuca mnie na Allegro Lokalnie.
Czy jest to końcowa szykana dla klientów indywidualnych, którzy są z Allegro Polska od bardzo wielu lat?
Zanim zaczniesz doszukiwać się "szykan", lepiej najpierw sprawdzić, co faktycznie się dzieje - w większości przypadków to kwestia sposobu wystawiania, a nie żadna złośliwość Allegro.
Sprzedaż na allegro.pl z kontem prywatnym jest możliwa. Jeśli podczas wystawiania następuje przekierowanie na Allegro Lokalnie, to na dole strony powinna być opcja wystawienia "przez dotychczasowy formularz". Można też skorzystać bezpośrednio z formularza wystawiania na allegro.pl.
Twoje pytanie zrozumiałam inaczej niż moderator. Jeśli on ma rację to niepotrzebnie się produkuję. Jeśli nie to swoje oferty na głównym Allegro znajdziesz tutaj
A nie mozesz w nie wejść prawdopodobnie przez to... Jakiś myślący inaczej wszystko dotyczące głównego Allegro umieszczał po lewo, a lokalnego po prawo. W tym jednym wypadku zrobił na odwrót. Sama co chwilę klikam lokalne zamiast głównego, a potem cieżko bluzgam i klikam drugi raz. Tak już z dobre kilka miesiecy...
Dzięki za udzielenie się w wątku! Możliwe, że źle zrozumiałem problem autora.
Daj znać, proszę, czy któraś z powyższych odpowiedzi wyjaśnia Twój problem.