Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro gdzie jest opcja szukaj w aukcji ????
właśnie mi zniknęła opcja szukaj w aukcji - jak mam teraz znaleźć potrzebne produkty?
sorry ale po typie eanie czy nazwie lub głupawych podpowiedziach systemu nie tego nie znajdę
tak jak nie znajdą tego Kupujący, którzy chcą kupować towar u mnie
może by tak @_HolaOla_ @cloudcloud allegro napisało wcześniej, że planuje tą opcje wyłączyć
Bo zaczyna się taki supermarket. Nie masz kupić tego czego potrzebujesz tylko to na czym platforma najwięcej zarobi. Chcielibyśmy aby sprzedawca dostarczył nam to co potrzebujemy a idą sprzedawcy jest zarobić jak najwięcej a nie spełnić nasze wymagania.
Allegro, usuwacie takie przydatne opcje, wnerwiacie ludzi i macie efekty. Chiński portal zrównał się właśnie z wami pod wzgledem liczby uzytkowników. Oby tak dalej, miejcie za swoje.
jak widzę od 5 lat wciąż z użytkownicy upominają się o tę opcję i cisza! Brakuje tego bardzo!
Szukam części komputerowych wcześniej miałem wyniki z wszystkich aukcji gdzie w opisie była ta szukana fraza teraz nic nie mogę znaleźć.
za to są super oferty z chin... ehhh
Tak ja piszą wcześniej. NIe chodzi o to abyś kupił co potrzebujesz. Masz kupić to na czym platforma najwięcej zarobi. Jak też szukałem kiedyś jakiś "gówieniek" po frazach w opisie i znajdowałem. Teraz zapomnij.