Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry , zauważyłem iż mimo iż w cenniku mam udostępniona dostawę allegro inpost paczkomaty klienci nie mają opcji darmowej wysyłki do paczkomatów w przypadku smart , w czym jest problem ? taka sytuacja jest od wekendu
@BlueMouse_pl widzę że masz wszystko poprawnie 🙂 Ostatnio był problem z inpostem i allegro jakieś problemy z przekazywaniem maili, nie dostałeś maila że masz źle przekazywanie maila i brak smarka przy paczkomatach ? Jak coś nie pójdzie pisz do allegro
nic nie dostałem , sprzedaż przez to spadła w weekend praktycznie do zera , zgłoszenie wysłane , tylko ostatnio jak był jakiś problem czekałem prawie dwa dni na odpowiedz .... 😕
@BlueMouse_pl Przekazałam już Twoje zgłoszenie do konsultacji z Inpostem, jak tylko uzyskam odpowiedź, wrócę do Ciebie z informacją.
@_HolaOla_ a nie jest tak że się pożarliście z inpostem o przesyłki kurierskie, wzięliście DPD i z czasem będzie więcej problemów z paczkomatami ze strony inposta 😞
Bo to dziwna rzecz z tymi mailami, przechodzą poprawnie i poprawnie widnieją w menadżerze a nie wchodzi do poprawnego rozliczenia jako smart jak by inpost to blokował 😞
@kostas11 Absolutnie nie, ale przekazałam zgłoszenia w tym temacie, które pojawiły się tutaj na AG i jestem w kontakcie z zespołem zajmującym się sprawą. Na ten moment nie otrzymałam jeszcze odpowiedzi, więc musimy wspólnie poczekać na więcej informacji.
na czacie ktoś odpowiedział że muszę zmieniać emaile i dlatego , wysyłam paczki od samego poczatku istnienia smart jestem bardzo ciekawe jak przy importowaniu przesyłek do menagera inpost można zmienić email , osoby które odpowiadają na te problemy chyba nie bardzo wiedza o czym piszą ....
nie wspomnę już o tym że za chwilę będą leciały zaniżone oceny od kupujących ze względu na brak smart ... żenada , czekam z niecierpliwością aż w końcu ktoś otworzy nową platformę bo allegro zdecydowanie nie zmierza w dobrym kierunku
Problem rozwiązany - zakończenie aukcji po czym wznowienie , opcja smart paczkomaty znów się pojawia , doszedłem do tego wystawiając ponownie jedną z aukcji , okazało się że w niej smart jest a w pozostałych nadal nie . Być może komuś pomoże .
niestety problem znów powrócił , jak się okazuje jest to związane z korzystaniem z dodatkowych niż allegro form wysyłki ,allegro weryfikuje wszystkie inne formy wysyłki oferowane przez sprzedającego , na chwilę obecną firmy zewnętrzne jak np. furgonetka nie przechodzą poprawnie weryfikacja allegro i z tego powodu przesyłki smart są blokowane . Uważam to za celowe działanie w celu wyeliminowania konkurencji i korzystania tylko z przesyłek oferowanych przez allegro . Problem zostaje zgłoszony do UOKiK , nie może być tak iż celowo dąży się do wyeliminowania konkurencji .