Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Allegro kasuje moje oferty sprzedaży zgodne z regulaminem nie informując mnie o tym.Od ok miesiąca z allegro zaczęły znikać moje oferty sprzedaży,które nie naruszały regulaminu sprzedaży.Oczywiście allegro nie raczyło mnie nawet o tym poinformować dlatego domniemam,że ktoś z obsługi robi to celowo.Zawsze stosuje się do zasad przy wystawianiu ofert,allegro je zatwierdza i są wystawiane,a nagle po tylu latach są kasowane.Kto za to odpowiada i jak powinno zostać to przywrócone?
paulina48666445 tło na miniaturkach ma być BIAŁE !! , masz 90% ofert do poprawy
Wszystkie moje oferty są wystawiane na białym tle!!! Jakim prawem allegro kasuje moje oferty nie informując mnie o tym? Powinnam dostać powiadomienie o rzekomych ofertach,które powinny być poprawione,a nie allegro bez żadnego powiadomienia je kasuje.
@paulina48666445 mniej więcej powinno być tak
Tło jest odpowiednio białe ale podczas robienia zdjęć pada niewielki cień. Podczas wystawiania ofert nigdy nie dostałam żadnego zgłoszenia od allegro,że tło jest nie odpowiednie i oferty były akceptowane przez allegro.
Chyba, nie chcesz powiedzieć, że myślisz, że w czasie tych 0,1 sekundy po kliknięciu wystaw, ktoś sprawdza poprawność twojej oferty?
Ludzie piszą ci, gdzie jest błąd, a twoja odpowiedź to: "To totalna bzdura. Proszę o przedstawienie..."
"Tło jest odpowiednio białe ale podczas robienia zdjęć pada niewielki cień."
A jakby padał większy cień, to zdjęcie byłoby prawie czarne, a ty nadal będziesz mówić, że "przecież tło jest białe"? Jak nie jesteś w stanie zrobić zdjęć tak, żeby tło było idealnie białe, to musisz to poprawić w "edytorze grafiki" dla zdjęcia do miniaturki i tyle.
Nie mówię, że uważam tę zasadę w allegro za mądrą, ale jest jaka jest i wszyscy sprzedający się z tym męczą!
Proszę czytać ze zrozumieniem i od początku...Oferty były wystawione już kilka lat wstecz i nie było z niczym wcześniej problemu,a jeżeli coś jest nieodpowiednie powinno zostać usunięte dużo wcześniej.Allegro sprawdzało moje oferty kilkukrotnie podczas wyjaśniania innej sprawy i do niczego się nie przyczepili,a nagle z dnia na dzień zamknęli mi tyle ofert bez żadnego powiadomienia...Na allegro jest bardzo dużo ofert innych sprzedawców z bardzo ciemnym tłem i jakoś nie są kasowane...
przy wystawianiu oferty nikt tego nie weryfikuje. Dopiero w późniejszym czasie zostały one zgłoszone przez jakiegoś życzliwego i stąd usuwanie aukcji.
Z tego co się orientuję allegro jak usuwa takie oferty za każdym razem informuję o tym osobę wystawiającą oferty,a nie je tak po prostu kasuje.Po usunięciu przez allegro ofert powinnam dostać e-mail z powiadomieniem.
Za kolorowo w tych ofertach.https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/opis-oferty/standardy-stosowania-miniaturek-na-allegro-py...
Tło ma być odpowiednio białe a konkurencja jak widzi oferty które łamią te zasady to może zgłosić je do allegro i zostają usunięte .
To totalna bzdura. Proszę o przedstawienie takiego zgłoszenia do allegro przez konkurencję. To nie żadna konkurencja tylko wybitna inaczej osoba obsługująca allegro,która bezpodstawnie i bezprawnie kasuje moje oferty.
@paulina48666445 borykałem się z tym samym problemem , popraw i będzie ok.
No tak też bym zrobiła ale nie mam czego poprawiać ponieważ allegro usunęło moje oferty,których nie mam możliwości poprawy.
@paulina48666445 nie zrozumiałaś mnie , popraw oferty aktywne bo Ci pousuwają po kolei wszystkie , a u mnie to robiła konkurencja i obecnie wiem nawet kto jest tak życzliwy .
Czyli tych ofert,które nie są dla mnie widoczne już nie przywrócą? A to da się jakoś sprawdzić kto to zgłasza?
@paulina48666445 "To nie żadna konkurencja tylko wybitna inaczej osoba obsługująca allegro" - jeszcze nie słyszałem o tym aby pracownicy allegro z własnej inicjatywy usuwali oferty niezgodne z regulaminem, natomiast widziałem jak przestają przyjmować zgłoszenia o nieregulaminowe miniaturki gdy są zbyt częste i mają za dużo pracy.
"natomiast widziałem jak przestają przyjmować zgłoszenia o nieregulaminowe miniaturki gdy są zbyt częste i mają za dużo pracy."
Ale się przyznałeś 👨🎨
@auto_sfera2000 ojej, to straszne. Każdy mógł to zobaczyć ponieważ te zgłoszenia były na AG.