Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
korzystam z akcji Allegro Okazje i dzisiaj się zdziwiłem, że nie mogę zgłosić nowych ofert. W Zarządzaj udziałem widzę zgłoszone, aktywne oferty. Ale w Zgłoś nie widać nawet 'kafelka' z akcją OKAZJE.
Szukam i nie widzę informacji o zakończeniu programu. Proszę o wyjaśnienie.
@PMB_Sales od 17 lutego 2025 roku Allegro automatycznie przyznaje oznaczenie "Okazja" ofertom spełniającym określone kryteria. W związku z tym, możliwość samodzielnego zgłaszania ofert do tego oznaczenia została wyłączona. Jeśli Twoje oferty spełniają warunki, takie jak:
oznaczenie "Okazja" zostanie dodane automatycznie. Więcej informacji znajdziesz w artykule pomocy Allegro.
Ok, przeoczyłem tą informacje.
Czyli ogólnie gorzej dla sprzedawcy, lepiej dla klienta. No nic, rozumiem, dziękuję.
@gdvorek- jeszcze jedno pytanie, bo chyba nie do końca rozumiem.
Przykładowo - wyfiltrowuję sobie w Moim asortymencie oferty, którym chcę obniżyć ceny.
Ustawiam im wszystkim 5% rabatu i dostają one oznaczenie okazja. Ale na jak długo? Na 'zawsze'? Nie widzę takiej informacji w artykule.
@PMB_Sales to oznaczenie jest widoczne dla kupujących przez 30 dni od momentu jego nadania. Po upływie tego okresu, jeśli cena pozostaje obniżona, oznaczenie "Okazja" może zostać przyznane ponownie, pod warunkiem że oferta nadal spełnia kryteria dotyczące obniżki ceny.
Informację tę znajdziesz w artykule pomocy Allegro zatytułowanym "Czym jest Strefa Okazji i jak w niej sprzedawać". W sekcji "Jak zgłosić oferty do Strefy Okazji" znajduje się zdanie: "Oznaczenie będzie widoczne dla wszystkich kupujących przez 30 dni."