Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Sprzedający ma w ofercie do sprzedawanego produktu dostawę Allegro One Box, zielony automat ale przy wyborze metod dostawy do zakupu nie mam już takiej możliwości. Dlaczego ? Dotyczy oferty - Numer oferty: 14621328802.
@EWKAR22 Ta metoda dostawy nie pojawia się w ogóle w dostępnych opcjach po dodaniu oferty do koszyka? Możesz przesłać zrzut ekranu z widokiem wszystkich dostępnych w koszyku metod dostawy?
Poniżej zrzut ekranu z zakupem - nie ma do wyboru One Box oraz zrzut mapy z punktami. Jest widoczny zielony automat ale ikona jest nieaktywna i nie da się wybrać tej formy wysyłki.
@EWKAR22 a ciebie korci mieć problem z dostawą paczki że chcesz oneboxa? Tysiące postów pt paczkę zeżarło / opóźniło / uszkodziło na forum jest. Gwarancja dreszczyku emocji z dostawą prawie pewna.
Korzystałam z tej formy dostawy kilka razy i nie było żadnych problemów.
@EWKAR22 wygląda na to, że w Kielcach nie ma aktywnego automatu paczkowego 😞 Dla innych miast ta metoda dostawy jest dostępna.
Ale dlaczego, w ubiegłym roku była. Kupowałam i wysyłałam z ONE BOX.
@Art_bazarek może problem leży w firmie kurierskiej jaka dostarcza te paczki, Kielce mogą nie był obsługiwane przez kuriera allegro one, a tylko UPS. Sprzedawca może mieć w ustawieniach dostawę allegro one, ale poprzez kuriera allegro, a nie UPS. To taka moja teoria.
@Art_bazarek wyjaśniam to jeszcze, bo sprawdziłam na stronie Allegro One, że mamy automaty w Kielcach, a nie wyświetlają się w żadnych ofertach. Wrócę z odpowiedzią, gdy tylko ją otrzymam 🙂
@EWKAR22 @Art_bazarek poproszę o próbę z innej przeglądarki i wyczyszczenie pamięci podręcznej. Konsultowałam to i okazało się, że coś jest w naszych ciasteczkach, po zmianie przeglądarki widziałam punkty odbioru i One Boxy do wybrania w Kielcach, więc takie działanie powinno pomóc 🙂
Mam ten sam problem - nie pokazuje się opcja dostawy allegro One Box ani One Punkt pomimo tego, że sprzedawca Sklep_Perrigo oferuje te metodę dostawy (zależy mi, bo chcę skorzystać z promocji)
Zapomniałam dodać, że próbowałam już czyszczenia pamięci podręcznej i innej przeglladarki; mieszkam w Opolu, gdzie są zarówno Allegro OneBox, jak i Allegro OnePunkt
A udostępniłeś dla aplikacji lokalizację?
@apifix sprawdziłam to i nie udało mi się powtórzyć błędu.
Na formularzu dostawy i płatności wybierz proszę "zobacz wszystkie na mapie" przy punktach odbioru. Czy wtedy także nie widać punktów Allegro One?
@apifix promocja promocją ale jak paczka będzie tydzień jechała to mam nadzieję że pretensje będziesz miał do siebie 😄
to już wiem czemu ostatnio miałem wysyp takich zamówień bo jak nie ma promocji, monet itp. to każdy boi się zamówić tą metodą 😄
Skorzystałam z pomocy na czacie i udało się zamówić jeśli na mapie wpisało się dokładny adres danego OneBox - wówczas pokazał się tylko ten jeden box, ale się udało 🙂 Dziękuję i pozdrawiam
Napisano, że paczka będzie w środę, nie spieszy mi się 🙂
@apifix cieszę się, że się udało i dziękuję za informację 🙂
u mnie ciągle problem. Nie widać opcji allegro one box na zadnej przeglądarce i w apce mobilnej. Jest tylko Allegro one.
@czechirus2 a ile chcesz czekać na przesyłkę?
https://allegro.pl/kampania/one/kurier/sledzenie-paczki?numer=A000JB6XX4#