Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy da się jakoś zrezygnowac z nadawania allegro one dpd poza rezygnacja z allegro one która jest obowiązkowa by mieć smart? Oczywiście po zmuszeniu sprzedawcę do nadawania DPD same problemy. Pierwsze zlecenie i już nieodebrane paczki w terminie. Niby zlecenie na odbiór między 13-15 a kurier był o 18.. z DPD mam problemy, wszyscy inni kurierzy bezproblemowo odbierają paczki w godzinach otwarcia, nie będę zostawac po godzinach bo allegro umyśliło sobie że tak ma być. Z kurierem allegro one sytuacja była ta sama dlatego zrezygnowąłam z nadań allegro one kurier. Z dpd zrezygnowałam kilka lat temu bo nieodbieranopaczek a teraz jestem zmuszana ich dodać. I oczywiście system zawsze losuje DPD a nie UPS. Co robić. Poza rezygnacją z Allegro One.
Pocieszę Cię 🙂 To dopiero początek Twojej przygody DPD! Czekają Cię jeszcze różne atrakcje, w postaci dodatkowych opłat, odrzucania wszelkich reklamacji i opóźnień w dostawie, za które otrzymasz zasłużone negatywy. Bądź dobrej myśli, bo po co być złej 😉
Jesteś w strefie kuriera One. Możesz zrezygnować z One box Punkt na rzecz One box punkt Kurier.
serwis-texas powyżej napisałam że z kuriera allegro one też zrezygnowałam bo było to samo
Pytanie z innej beczki- jak można oznaczyć osobę aby odpowiedzieć do niej? 🙂
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ tak ,ale żadnych pocieszających wiadomości nie uzyskasz , chcesz mieć smarka to musisz jak wszyscy borykać się ze związanymi z nim problemami .
@mdrogeria czepiasz się moderatorów, przecież zawsze jest im przykro 🙂
a inne konkurencyjne serwisy do allegro coraz więcej sprzedają - ciekawe dlaczego?
@RED ciekawy jestem kiedy zatrybią ,że konkurencja depta im po piętach , uważają się za hegemona , owszem ,są od dłuższego czasu i pewnie jeszcze jakiś czas będą , ale tylko jakiś czas ,u konkurencji krzywa sprzedaży pomału , ale sukcesywnie rośnie czyli jak rozumiem zainteresowanie klientów platformą , natomiast tu kreska zmierza od dłuższego czasu w kierunku przeciwnym ..... pomału i sukcesywnie .
Wciskasz znak "@". Nie doczytałem z kurierem One. Głupio mi 🙂 sorka