anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro one dpd

petinek_pl
#12 Orędownik#

@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_  ustanowiliście warunek że trzeba nadawać allegro one kurierem lub do punktu by mieć smart. Allegro one kurier nie odbierał mi paczek więc zrezygnowałam i wybrałam Allegro one punkt(UPS), teraz zmusiliscie mnie do nadawania dpd w allegro one, dpd jest u nas na rejonie ten sam problem, kurier ani nie doręcza ani nie odbiera paczek, parę dni temu nie otrzymałam paczki i dostalam sms o 22.00! że zostawil ją w punkcie bo nie miał czasu..na drugi dzien nie odebral tez moich zlecen bo NIE MIAŁ CZASU.. prosze o jakąś mozliwosc dla osob ktore NIE MAJĄ MOZLIWOSCI ZAMAWIANIA WASZYCH KURIERÓW!!!! Chcę mieć allegro smart ale nie mam wpływu na firmy dostawcze i nie mogę nadawac tymi których żądacie więc prosze o jakies rozwiazanie. Nie jest to z mojej winy. Jak będę zamawiac tymi co wymagacie to klienci nie otrzymaja zamowien-posypią się pretensje,negatywy,spadki jakosci i dalej wiadomo..

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@petinek_pl złóż proszę w tej sprawie reklamację. Gdy tylko reklamacja do nas wpłynie, dostaniesz mejla z potwierdzeniem jej złożenia.
Zazwyczaj na reklamację odpowiadamy w ciągu 7 dni od jej złożenia. Jednak czasem może to potrwać maksymalnie do 30 dni.

Możesz to zrobić na dwa sposoby:

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

petinek_pl
#12 Orędownik#

@la_nika odpowiecie mi,że przykro wam z powodu sytuacji i ze gdyby kurier nie podjezdzal pisac wam informację. A ja prosze o mozliwosc rozwiązania sytuacji z tym,że nie mogę zamawiać ani kurierem allegro one ani dpd a chcę mieć smart. I co napiszecie ze nie ma innej opcji.

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@petinek_pl dlatego poproszę Cię o informację o problemach z kurierem przez formularz, wtedy odpowiedni zespół będzie mógł coś zdziałać.
Tak, aby mieć Smart! trzeba udostępniać Allegro One (Punkt, Box) lub Allegro One (Punkt, Box, Kurier) i nie możesz wybrać czy po paczki przyjedzie kurier  DPD, czy UPS, dlatego takie problemy należy do nas zgłaszać.

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Napiszą Ci że nie musisz mieć Smarta jak ci zasady nie pasują .

oznacz moderatorów