Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Czy jest jakiś cień szansu że ktoś pojdzie chociaz po minimum rozumu do glowy i przestanie w tak żałosny sposób nazywać przesyłki ?
Allegro One Kurier - dostawa jutro
Zamówienie w czwartek - podjazd kuriera zamówiony na piątek super precyzyjne godziny 8:30-16:30 ( kurier nie raczy podjechac po paczki, zamyka sobie zlecenie inna paczka i ma w dupie)
Reklamacja - zamówienie kuriera na poniedziałek i o niespodzianko kurier kolejny raz nie raczy ruszyc szanownej po paczki.
Ktoś mi wyjaśni jak mam w takiej sytuacji wyjaśnic klientowi magiczną nazwe która się kierował składając zamówienie ? @RaBarbar_ka @MiMary @w_kiwi @ko_alka @la_nika @ayo80 @nat_not @_HolaOla_
Jak widać nie tylko kurier ma Cię gdzieś, ale również moderatorzy których oznaczyłeś. Odpowiedź na Twoje pytanie jest bardzo prosta. Usługa została nazwana "dostawa jutro" bo "Janusz" widząc to jest pewny że jak kupi nawet wieczorem to rano pojawi się kurier z jego paczką. To że jest to niemożliwe i niewykonalne to już Twój problem. Zakup został dokonany, prowizja pobrana, kasa się zgadza a z Januszem musisz się szarpać Ty.
Kiedyś jak system wyświetlał wysyłkę 24h zadzwonił do mnie jeden aparat z awanturą w niedzielę, że nie poszedł do kościoła bo czeka na kuriera jak [edycja]. Kupił jakąś **piiip**ołę w sobotę rano i wyliczył że 24h godziny mija w niedzielę rano 😂
Kto sprzedaje na Allegro ten w cyrku się nie śmieje 😉