Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Od 30 sierpnia zmieniają się warunki smart.
Obowiązkowe będą 3 metody do punktu odbioru i 2 metody dostawy na adres.
Sprzedaje produkty nie mieszczące się do automatu paczkowego. Nadaje przez pocztex i chce nadawać przez allegro one kurier.
Oto ustawienia w cenniku:
Nie ma możliwości zaznaczenia tylko allegro one kurier dla paczek nie mieszczących się do punktu odbioru.
Jak mogę to zrobić ?
Na liście metod kwalifikujących Alegro one kurier i UPS widnieją jako osobne metody dostawy;
@ALCkow Ale żeby mieć Smarta powinno wystarczyć ustawienie tylko 2 kurierów i zero punktów. InPost się nie liczy.
Tak dlatego chcę wybrać pocztex i one kurier. Nie chcę UPS DPD i dhl
@ALCkow Wyjaśnię, że Allegro One i Allegro Kurier UPS to są kompletnie odrębne metody dostawy.
Nie ma możliwości, aby udostępnić tylko metodę Allegro One Kurier. Udostępniasz tę metodę w pakiecie, czyli wraz z Box i Punkt.
w_kiwi Czegoś tu nie rozumiem. Na waszej liście metod kwalifikujacych jest wyraźnie napisane "metody dostawy do drzwi" są tam wrzucone metody dostawy do automatu paczkowego. Jedno wyklucza drugie. To jest nie logiczne
@ALCkow Rozumiem co masz na myśli, jednak na ten moment metoda Allegro One działa jedynie w pakiecie.